Baransu serbest bırakıldı

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Baransu serbest bırakıldı
Baransu serbest bırakıldı
GİRİŞ 09.08.2014 17:34 GÜNCELLEME 09.08.2014 17:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, casusluk merkezli soruşturmada 17 polis hakkında yakalama emri çıkarılmasından sonra geldiği Çağlayan Adliyesi'nde, arandığı 3 dosya nedeniyle gözaltına alınmış ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada, hakkında 3 arama kararı bulunan Baransu'nun, kendisine kimlik soran polislere kimlik göstermeyerek direndiği, polislerin de zor kullanarak gözaltı işlemi yaptığını duyurmuştu.

YORUMLAR 8
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    simavi?.. ona öyle demeyeceksin?....Bu Ülkede gemin yürüsün istiyorsan ya Gezici-parelel cemaat olacaksın yada bir hiç olacaksın?... ...Yıllarca devlet kadroları,Okullar sınavlar hep Parelel Cemaat olunca geç normal-vatandaş olunca dur..olmuş Neden hep FEM dersaneleri Fatih okulları birinci ikinci çıkarmış?,neden Asker ,polis sınavlarında Dosyalar hasır altı olmuş?kıdemliler alt ,cemaat üst olmuş?,..he? Neden?...Dünyada Sınav soruları Çalınan,değiştirilen,"hizmet" adamına göre muamele yapılan tek ülke Türkiyede ondan?. ..Çünküüü Türkiyenin son 35 yılına parelel Cemaat ,pelsinvanya Damga vurmuş?...Yoksa Humeyni gibi Ülkenin üzerine çökeceklerdi?....El Simaviiiii?..
    Cevapla
  • mehmet say 9 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE DİMDİK DURAN GAZETECİLER. Canınızı sıksa drayacaksınız.a onlar hep olacak bütün yapabildiklerinizi ardınıza koymayın. Sıra size gelince adaleti çok sevmek zorunda kalacaksınız.
    Cevapla
  • Simavi 9 yıl önce Şikayet Et
    Memleket ne hale geldi. Ya AKP'li olacaksın, ya konuşmayacaksın, yada hapse gireceksin. Başka seçenek yok! Ne hale geldi bu memleket!
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    BEN BU İŞE İNANMIYORUM NEDEN'Mİ TARAF BİTTİ BARANSU ZATEN BİTTİ ELDE NE KALDI GÜNDEME GELMEK.!. Baransu+Emre ve benzeri sözde aydın gerçekten yarasa gibi yaşayanlar unutulmak korkusu yaşarlar göndeme gelmek için her türlü dalavere var bunlarda bence bu bir baransu komedisi sedece gündem'de kalmak için ama ne yaparlarsa yapsınlar okuyucular bir defa sildi bu gibi postacıları ( Gülen+İsrail Postası ) BU YÜCE TÜRK MİLLETİNİN Ertuğrul+İdris+Naim benzerlerini bir defa sildi Geri dönüşü yok.Yapacakları tek şey ya pelsilvanyada çaycılık yada israilde çubukcuk.!!!
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ben orada olaydım, bakalım gidebilecekmiydi oradan !. Birkaçtane yemeden !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
TIR yolcu minibüsünü biçti! Çok sayıda ölü var!