Eşini dövüp eve kilitledi

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde eşi 42 yaşındaki D.D.’nin dövdükten sonra eve kilitlediği 28 yaşındaki A.D., balkona çıkarak yardım istedi.

Eşini dövüp eve kilitledi
Eşini dövüp eve kilitledi
GİRİŞ 23.12.2014 18:04 GÜNCELLEME 23.12.2014 18:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, saat 10.00 sıralarında, İspat Cami Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerindeki apartmanda meydana geldi. İlk eşi ölen 2 çocuk annesi A.D., 1 ay önce işsiz D.D. ile ikinci evliliğini yaptı. İddaya göre evlendikten sonra eşine şiddet uygulamaya başlayan D.D., bu Sabah da yaşadıklarını tartışmanın ardından A.D.’yi dövdü. D.D., ardından da üzerine kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı.

Balkona çıkan A.D., ağlayarak çevredekilerden yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine polis vesağlık ekibi sevk edildi. Balkona çıkan A.D., eşi D.D.’nin sürekli kendisi ve ilk evliliğinden olan çocuklarını döverek, tehdit ettiğini söyledi. A.D., itfaiye ekibi tarafından merdivenle binanın ikinci katındaki balkondan alınarak indirildi. A.D. daha sonra olay yerinde bulunan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis, D.D.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAKALANAN EŞİ SERBEST BIRAKILDI

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde eşi A.D.’yi dövdükten sonra kapıyı üzerine kilitlediği iddia edilen D.D., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. D.D., İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 5
  • serbest 9 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakılma nedeni neymiş ki acaba eşi mi şikayetçi olmamış gerçi olmasa kamu davası olabilir miydi?açıklama yapılsa iyiydi
    Cevapla
  • engin kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    işsizle evlenen kadın herşeyi haketmitir..
    Cevapla
  • Güven 9 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir şiddet yarım bırakılmaz. Özellikle ifşa olmuşsa.. Bu adam bunu gurur meselesi yapar. Kadının yakınları sahip çıksın çünkü devlet bir şey yapmıyor.
    Cevapla
  • Hasan Kaçan 9 yıl önce Şikayet Et
    Olacak iş değil adamı neden serbest bırakıyorlar, saçmalık ya kadını öldürürse. Ne hukuk var ne caydırıcı cezalar.
    Cevapla
  • ersan 9 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakmaları doğru değil ama,sende başka adam bulamadınmı.işsizzzzzzz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!