Çığ altındaki 4 işçi için zamanla yarışılıyor

Trabzon Çaykara'da çığ faciasında 4 işçiyi kurtarmak için zamanla yarışılıyor. Trabzon Valisi Öz, bölgeye giderek çalışmaları izledi.

Çığ altındaki 4 işçi için zamanla yarışılıyor
Çığ altındaki 4 işçi için zamanla yarışılıyor
GİRİŞ 11.01.2015 17:45 GÜNCELLEME 11.01.2015 17:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile birlikte çığ olayının meydana geldiği hidroelektrik santrale gelerek çalışmaları izledi.

Yetkilerden bilgi alan Vali Öz, " Çığ noktasına yaklaşık 1 kilometre uzaklıktayız. Tünel ağzında çığ olan bölgede yaklaşık 20-25 uzman personel arama çalışmalarını sürdürüyor. Takviye ekiplerimizde var. Birkaç saat öncesine kadar bu alanda yoğun tipi nedeniyle çalışmalarda zorluk yaşanıyordu. Ancak tipinin azalmasıyla çalışmaları biraz daha yoğunlaşırdık. Hava elverdiği sürece çalışmayı sürdüreceğiz. Ümit ediyoruz kısa zamanda ulaşırız. Çığ altından cesedini çıkarttığımız işçimizin cenazesini Çaykara’ya sevk ettik. Diğer işçilerimizin sağ kurtulmasını ümit ediyoruz."

Bu arada, bu sabah tünele giden yolu açmak için yapılan çalışmalar sırasında bir iş makinesi kayarak uçuruma yuvarlandı. Araç sürücüsünün kurtulmayı başardığı bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Osmanmert 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var doğaya çomak sokmakla deprem de mi çomak sokmakla çığıda ona bağladınya helal olsun birazdan olayı recep tayyibe bağlarsın
    Cevapla
  • Murat Bulat 9 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum. Bu olay doğanın kendi kendini koruması olarakta görülebilir. Siz doğanın kalbine çomak sokarsanız o da karşılık verir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım