Mardin'de çarşaflı iki erkek yakalandı

Mardin’de çarşaf giyerek kendilerine kadın görüntüsü veren iki erkekten biri yakalanırken diğeri kaçtı.

Mardin'de çarşaflı iki erkek yakalandı
Mardin'de çarşaflı iki erkek yakalandı
GİRİŞ 21.01.2015 20:22 GÜNCELLEME 22.01.2015 09:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mardin’de çarşaf giyerek kendilerine kadın görüntüsü veren iki erkekten biri yakalanırken diğeri kaçtı.

Yakalanan kişi IŞİD üyesi olduğu şüphesi üzerine linç girişiminde bulunulabileceği göz önüne alınarak polis merkezine götürüldü.
 
Mardin Cumhuriyet Meydanı’nda devriye görevi yürüten Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekibi üzerlerinde çarşaf bulunan 2 kişinin durumundan şüphelendi. Kendilerine kadın görüntüsü veren bu kişilerden birisinin ayağında erkek ayakkabısı olduğunu fark eden polis, durdurup kimlik sordu. Bu sırada şüphelilerden biri kaçtı. Yakalanan kişinin Türkçe bilmediği IŞİD’li olabileceği olasılığı çevrede paniğe yol açtı.

Meydanda toplananların linç girişimine karşı polis, yakalanan kişiyi güvenlik önlemleri altında Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.
 
Bu kişinin üzerinde herhangi bir kimlik çıkmazken, Türkçe bilmediği öğrenildi. Polis, kaçan diğer çarşaflı şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 12
  • mardin 9 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bilip bilmeden sıkmayın ikiside aşiret çocuğu trilyonluk bunlar kendini aşmış fırlamalar siz hala sıkın :)
    Cevapla
  • el-cevab 9 yıl önce Şikayet Et
    Seni tutan yok. Boyacılık yap'
    Cevapla
  • Mehtap 9 yıl önce Şikayet Et
    casus işte yabancı güçlerin istihbarat elemanları
    Cevapla
  • Misafir bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Şahin kardeş bu ülkede işsizlik diye bir şey yok ben bir iş veren olarak işçi sıkıntısı çok yaşıyorum
    Cevapla
  • şahin kahire 9 yıl önce Şikayet Et
    nerde yaşıyon sen abidin.uzayda mı.devletin kendisi açıklıyo yüzde 10,4 işsizlik var.oda kayıtlı olanı.kayıtsızlıkları katarsak kim bilir kaç olur.boş boş konuşma.kimse seni ciddiye bile almaz.işsizlik yokmuş.senin gibilere çok şey söylenirde neyse
    Cevapla
  • şahin kahire 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkede işsizlik aldı başını gitti.benimde şahsen canım çoook yanmış durumda.eğerki benim canım yandı ise bende can yakacam.devlet sahip çıkmıyor ise.sahip çıkan elbette olur.nasıl geçiniyorum yada geçiniyorlar diye soran yok.anlayan yok yok yok.gitmediğim çalmadığım kapı kalmadı.pkk en idaal yol gözüküyor.bu saatten sonra insanı vatan hainide yaptınızya.
    Cevapla
  • MUHAMMED 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen Türkiye de işsizlik olduğunu inanmıyorum, iş beğenmezlik var bence. Dünyada 40 a yakın Ülke gezdim, Türkiye gibi cennet bir ülke göremedim, fakat sen yan yatarak para kazanmaya çalışıyorsun, para kazanmak istedikten sonra Türkiye'de iş çok, kestane satarsın, mısır satarsın, balık tutarsın, al sat işi yaparsın ama karnın doyar ve para kazanırsın. ama belli ki her şeyi devletten bekliyorsun sen, bence kendinle tekrar yüzleşmen gerek.
    Cevapla
  • memedo 9 yıl önce Şikayet Et
    bir çok iş imkanı var ama beğenen yok adamın hiçbir mesleği yok hiç bir eğitimi yok sonra da iş beğenmiyor..hiç bir iş imkanı bile yoksa insan kasayı eline alır limon satar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar