Pilottan kuleye: Maç kaç kaç?

Trabzon-G.Saray maçını izleyemeyen uçak yolcularının isteği üzerine Atatürk Havalimanı Kulesi ile irtibat kuran pilot, maç sonucunu sordu.

GİRİŞ 20.04.2015 17:15 GÜNCELLEME 20.04.2015 17:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig heyecanı binlerce metre yüksekte de devam ediyor. Futbol meraklıları uçuşta bile olsa maçların durumunu öğrenmek için elinden geleni yapıyor. Binlerce metre yüksekte bulunan yolcular, bu heyecanlarını dindirmek için kabin görevlilerinden maçın gidişatı hakkında bilgi istedi. Kabin memurları da bu talebi pilota iletti.

Pilot da yolcuların bilgi alabilmesini sağlamak için Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçti. Trabzonspor’un Galatasaray’a karşı 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanan maç sırasında seyahat eden uçak yolcuları için pilot, kuleye maçın sonucunu sordu.

Pilotun maçın skorunu sorması üzerine, hava trafik kontrolörü, “2-1 Trabzon yendi” bilgisini paylaştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    bu bizim pilotların rahat olduğunu gösterir ne varki bunda adamlar relax negüzel sanki diğerleri dikkat ediyoda noluyo adam doğal işte adamlar pro
    Cevapla
  • kadirmurat 9 yıl önce Şikayet Et
    pilotlar manyaklasti kardesim.artik ucaga binmicem..ne isin var senin mac ile...yagiz kardesin dedigi gibi yenilgiye kizip Fnerbahcenin sahasina dalarsa ne olacak simdi ;)
    Cevapla
  • Pilot 9 yıl önce Şikayet Et
    Haberde yolcuların isteği üzerine pilotun maç sonucu sorduğu yazıyor. Haber başlığının altına ikinci başlık olarak "Haberin ayrıntısını okumadan yoruma balıklama atlamayın" şeklinde yazmak lazım. Pilotların çoğu THK'dan ayrılma, normal olduklarını kim söyledi.
    Cevapla
  • yağız gökay 9 yıl önce Şikayet Et
    iyiki pilot galatasaraylı olupta uçağı çivileme çakmamış....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim