Korkunç gerçek otopside ortaya çıktı

Muğla’da, kaybolduktan 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya’nın cesedinin 2 gün boyunca buzdolabında saklandığı belirlendi.

Korkunç gerçek otopside ortaya çıktı
Korkunç gerçek otopside ortaya çıktı
GİRİŞ 18.06.2015 15:12 GÜNCELLEME 18.06.2015 15:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, kaybolduktan 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya’nın öldürüldükten sonra suya atıldığı ve cesedinin 2 gün boyunca buzdolabında saklandığı belirlendi.

Ortaca’nın Mergenli Mahallesi’nde yaşayan Cansu Kaya, garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi’ndeki restorandan mesai bitiminin ardından ayrıldı. Annesi ve ablasının uzun süre telefonla ulaşamadığı, ayrıca Dalyan’da kaldığı apart otele de gelmeyen genç kız yakınları tarafından arandı.

Jandarma ve polise de kayıp ihbarında bulunulmasının ardından, Cansu’nun cesedi arama çalışmalarına katılan ablası Burcu Kaya tarafından Dalyan’ın Çandır Geçişi mevkiinde su kenarında bulundu. Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan Kaya’nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopside Cansu’nun cinsel organında zorlama tespit edilirken, boğulduktan sonra suya atıldığı belirlendi. Cansu’nun cesedinin de 2 gün boyunca bir buzdolabında muhafaza edildiği tespit edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Kızan 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi o zanlılar yakalnsa ne olacak ki idammı edilecek kısasmı yapılacak. Al sana demokrasi al sana laik düzen. Kanunlar var ama kime göre neye göre kime göre suç kime göre suçlu kime göre masum???? Atacaklar içeri en fazla müebbet verecekler... Bu caniler e idam getirilmeli bu şart. Dün Allah rahmet eylesin özgecan bu gün Cansu yarın Allah bilir kim kurban olcak. İdam geri gelsin önce apo asılsın sonra bu tecavüzcüler asılsın.Yada Kısas kanunu çıkarılsın. Eğer masum bir insan katledilmişse katledilen o masum kişinin ailesi de katilleri katledebilsin.
    Cevapla
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Millet İYİCE HAYVANLAŞTI...ALLAH RAHMET EYLESİN...YAPANIN CEZASI AĞIR OLSUN...
    Cevapla
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu caniliği yapana kısas uygulanmayacak he!!ahirette uygulanacak ama kim sorumluysa orada görecek.
    Cevapla
  • fth 8 yıl önce Şikayet Et
    Dini yönden eksik yetiştirilen bir nesil ve sonuçları ?
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    size harfiyen katılıyorum arkadaşım . hakiki islam kültüründen uzak bir nesil iflah olmazzzzzz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail mesajı!
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak