STAR Medya Murat Sancak kimdir?

Murat Sancak kimdir? Başarılı iş adamı Murat Sancak aslen nerelidir ve Murat Sancak kaç yaşındadır?

STAR Medya Murat Sancak kimdir?
STAR Medya Murat Sancak kimdir?
GİRİŞ 22.08.2015 09:19 GÜNCELLEME 22.08.2015 09:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Murat Sancak kimdir? Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'a suikast girişiminde bulunuldu. Saldırıda aracına 20'ye yakın mermi isbat eden Murat Sancak bu saldırıdan yara almadan kurtuldu.

KAZA SÜSÜ VEREREK SALDIRDILAR

İşyerine gitmek üzere evinden çıkan Murat Sancak, Hadımköy Çamlıca caddesinde silahlı saldırıya uğradı. Sancak'ın aracına arkadan bilerek çarparak kaza süsü veren saldırganlar aracı çapraz ateşe tuttu. 

KORUMASI KARŞILIK VERDİ

Saldırı sonrasında Sancak, koruması ile birlikte araçtan inip aracın arkasına geçerken, Sancak'ın koruması ise saldırganlara silahıyla karşılık verdi.

SANCAK VE KORUMASININ DURUMU İYİ

Yaşanan çatışmada yüzü maskeli 2 saldırgan olay yerinden kaçarken, Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak ve korumasının durumunun ise iyi olduğu belirtildi.



OLAY YERİ İNCELEME YAPIYOR

Saldırı sonrasında bölgeye çok sayıda polis sevkedilirken, Sancak'ın aracı üzerinde olay yeri ekipleri inceleme yapıyor. Saldırıda Sancak'ın aracına 20'ye yakın mermi isabet ettiği ifade edildi.

24 TEMMUZ'DA BOMBA ATILMIŞTI

24 Televizyonu ve Star Gazetesi’nin bulunduğu binanın bahçesine 24 Temmuz'da da zaman ayarlı bomba atılmıştı. Saldıryı MLKP adlı terör örgütü üstlenmişti.

MURAT SANCAK KİMDİR?

Ethem Sancak,1958 yılında Siirt‘in Çatılı Köyü’nde 9 kardeşin üçüncüsü olarak doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Siirt’te tamamladı. 1972’de İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ne başladı, bitiremedi.

İlk eşi avukat Nurperi Sancak‘dan halen boşanamayan Ethem Sancak,1986 yılından beridir de ikinci eşi Uzm. Psk. Nurten Yıldırım ile sadece imam nikâhı ile durmaktadır. İlk ve ikinci eşinden toplam 3 çocuğu vardır. 13 amcası var, her amcasının da 13 çocuğu var.

1976-1978 yıllarında gazetecilik yaptı, politikayla uğraştı. 1980’den önce TİKP Diyarbakır İl Başkanlığı yaptı. 90’lara doğru politikayı bıraktı.

Ethem Sancak; 1987 yılında Es Ecza Deposu’nu, 1989’da kozmetik ve itriyat alanında eczanelere hizmet sunan Esko Itriyat’ı, 1993 yılında ise Hedef Ecza Deposu’nu hizmete açtı.

Yerel ve dar alanda faaliyet gösteren ilaç depoculuğunun yerine, ulusal pazarı birleştiren ve hizmeti eczacının ayağına götüren bir yapının oluşmasına ve böylece ilaç dağıtımının en uzak eczaneye bile iki saatten daha az bir sürede ulaşmasının sağlanmasına öncülük etti.
Avrupa, Asya ve Afrika’da 22’den fazla ülkede faaliyet gösteren, dünyanın lider ilaç ve sağlık ürünleri dağıtıcısı olan Alliance Boots ile 2001 yılında stratejik ortaklık gerçekleştirdi ve şirketi Hedef Alliance Holding A.Ş. adını aldı. Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'a suikast girişiminde bulunuldu. Saldırıda aracına 20'ye yakın mermi isbat eden Murat Sancak bu saldırıdan yara almadan kurtuldu.

İşyerine gitmek üzere evinden çıkan Murat Sancak, Hadımköy Çamlıca caddesinde silahlı saldırıya uğradı.

 

 

YORUMLAR 2
  • melisa 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz kaç yaşın dağınık ve nerelisin annenin yaşı kaç babanın yaşı kaç
    Cevapla
  • selman uluşık 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyük geçmiş olsun hemşerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı