Kurban dağıtımı için yola çıktı

Dünyanın 35 ülke-45 bölgesinde ve Türkiye’de Kurban dağıtımı yapacak Yardımeli Derneği, ekiplerini bölgelere göndermeye devam ediyor.

Kurban dağıtımı için yola çıktı
Kurban dağıtımı için yola çıktı
GİRİŞ 23.09.2015 13:51 GÜNCELLEME 23.09.2015 13:51

Yardımeli, daha önce Kurban konulu bir eğitim ve motivasyon programı gerçekleştirerek ekiplerin hazırlıklarını tamamlamıştı. Ekipler, bölgelerde hem Kurban satın alımı hem de kesim ve dağıtım işlemlerini tek elden gerçekleştirecek. Kurbanlar, görevli ve gönüllülerinin mahiyetinde, vekâlet verenlerin isimleri okunarak kesilecek,  ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. 

Kesim işlemleri sonrasında, kesimin yapıldığı ülke ve bölgelerden bağışçılara(vekâlet sahiplerine)  kısa mesaj ile bilgi ulaştırılacak.

Kurban Fiyatları Ne Kadar?

Asya, Afrika ve Türk Cumhuriyetleri için 375 TL
Balkanlar için 625 TL
Türkiye, Filistin-Gazze, Suriye, Irak ve Mısır 750 TL

Kurbanlarınızı Nasıl Bağışlayabilirsiniz?

Dernek Genel Merkezi’ne gelerek elden bağış yapabilirsiniz.

Posta Çeki yoluyla 5504911 nolu hesaba yatırabilirsiniz.

Yardımeli Derneği 0212 541 48 00’dan bilgi alabilirsiniz.

Türkiye Finans, Albaraka Türk, Kuveyt Türk veya Ziraat Bankası’nın size en yakın şubesine giderek, Yardımeli Derneği’ne “Kurban Bağışı” yapacağınızı belirterek, masraf ödemeden, hesap numarası vermeden bağışınızı yapabilirsiniz. Ayrıca bu bankaların internet bankacılığı sisteminde “BAĞIŞ” bölümünden veya www.yardimeli.org.tr adresinden online olarak bağış yapabilirsiniz. Lütfen bağış yaparken açıklama bölümüne ülke, bağış türünü (Kurban/Ad

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu