Şehit astsubaya yürek yakan veda

Şehiit Astsubay Tolga Topçuoğlu'nin 2 aylık bebeği Baran'ı görenler gözyaşlarına boğuldu.

Şehit astsubaya yürek yakan veda
Şehit astsubaya yürek yakan veda
GİRİŞ 02.10.2015 14:34 GÜNCELLEME 02.10.2015 14:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde şehit düşen Astsubay Tolga Topçuoğlu için Malatya'daki baba ocağında helallik alındı. Şehidin 2 aylık bebeği Baran'ı görenler gözyaşlarına boğuldu.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu'nun (26) naaşı memleketi Malatya’daki baba ocağına getirilerek, helallik alındı.

Şehidin naaşının gelmesiyle acı, yerini gözyaşına bıraktı. O anlarda gözyaşları sel oldu aktı. Baba ve yakınları ayakta güçlükle durabildi. Burada helallik alındıktan sonra şehidin cenazesi Malatya şehir mezarlığı Camii'ne resmi tören ve cenaze namazı için götürüldü.

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI HAKAN ÖCALAN'IN BİR YAKINI YERE YIĞILDI

Mardin’in Nusaybin ile Midyat İlçeleri arasındaki Bagok Dağı’nda dün PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Uzman Onbaşı Hakan Öcalan, 70’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Selen Kışlası’nda düzenlenen askeri törenle memleketi İstanbul’a uğurlandı.

Törene katılan 7’inci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yavuz, şehit Uzman Onbaşı Hakan Öcalan’ın kardeşleri ve yakınlarının yanına giderek başsağlığı diledi. Korgeneral Yavuz, "Daha dün Diyarbakır’ın bir ilçesinde 2 askerimizi, işlerine giderken kahpece pusu kurarak, 2 evladımızı şehit ettiler. Ama bunu herkes bilsin terör örgütü ile sonuna kadar mücadelemizi yapıp, kökleri kazılıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Törene katılan şehidin arkadaşlarından Azize Derinkul fenalık geçirdi. Derinkul'a askeri personel ve arkadaşları müdahale etti.

ŞEHİT OLMADAN ÖNCE PAYLAŞTI

Şehit Uzman Onbaşı Hakan Öcalan’ın sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından, "Nefes aldığınız kadar yaşarsınız bu hayatta, nefsinize sadık, sevginize sahip çıkarsanız, acıdan mahrum, hasrete sadık olursanız, sevginiz, sevdalarınızın bileklerinde, kalbiniz aşkın dileklerinde koksun" ve "Şehitler diyorlar ki: Feryatlara kanmayın, tabutlara bakıp da, bizi öldü sanmayın. Biz, ölümü öldüren bir iman taşıyoruz, Kuran’a andolsun ki, dipdiri yaşıyoruz. Ana, baba, eş, kardeş, silin gözyaşlarınızı, bu şeref size yeter, dik tutun başınızı. Bu ilahi şöleni veda sanmayın, sakın; biliniz ki cennette, buluşmamız çok yakın" şiirleri paylaştığı ve "Yılın en anlamlı fotoğrafı" başlığı altında bebek arabası içerisindeki bir bebeği arkasına alan Türk Askeri ile bebek arabası içindeki bir bebeği kendine siper etmiş bir teröristin fotoğrafını paylaştığı görüldü.

YORUMLAR 10
  • URFALI 8 yıl önce Şikayet Et
    müslüman kürt kardeşlerim, lütfen başınızı iki elinizin arasına alıp bi düşünün,biz bir ve beraber kardeş olmazsak etrafımızda bizi kapacak bir sürü çakal,sırtlan ve köpekler var fırsat kolluyorlar.at izini it izine karıştırmayalım.kimi veya kimleri vekil seçeceğimize bi bakalım.bizide süriye ve ırak gibi yapmak istiyorlar,bizim türkiyeden başka gidecek bir yerimizde yok,bir tek türkiye var.lütfen nefislerimiz aklımızın önüne geçmesin.
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah onlarin ve onlara destek olanlarin belasini versin
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    İçim yandı bir baba olarak allah sabır versin yetim bırakanıda kahır etsin
    Cevapla
  • meral 8 yıl önce Şikayet Et
    kurban oldugum yavru masum melegim babana kıyan terörist ve ona kol kanat geren kimvarsa hepsini RABBİME havale ediyorum :((
    Cevapla
  • HASO 8 yıl önce Şikayet Et
    verin 400 vekil akapeye bunlara rastlamazsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray zirvede farkı açtı!
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!