Diyarbakırlılar HDP’yi protesto etti

Diyarbakırlıların, Peygambere hakaret içerikli karikatür yayınlayan HDP’yi Cuma çıkışı yaptığı protestonun görüntüleri yayınlandı.

GİRİŞ 17.10.2015 16:34 GÜNCELLEME 17.10.2015 16:54
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’ın HDP’li Yenişehir Belediyesi, geçtiğimiz gün ‘çocuk gelin’ uygulamasını eleştirme adına Peygamberimize çirkin hakaret içeren bir afiş yayınladı. Skandal afiş kısa süre içinde büyük tepki toplayınca HDP’li belediye geri toplamak zorunda kaldı.

HDP'YE SERT TEPKİ

Dün Diyarbakır’ın en büyük camisi Ulu Camii’de Cuma namazı sonrası HDP protesto edildi. Peygambere yapılan bu hakarete karşılıksız kalınmayacağını söyleyen grup, ‘Peygambere uzanan eller kırılsın, kahrolsun PKK’ sloganları attı. HDP’nin skandal afişine tepki gösterilmesini isteyen bir genç, bugün tepki verilmesi halinde yarın Ulu Camii’de de aynı uygulamanın yapılabileceğini söyledi.

Cuma namazı sonrası gerçekleşen protesto olaysız bir şekilde sona erdi.

YORUMLAR 79
  • diyarbakırlı 8 yıl önce Şikayet Et
    bir gurup hüdaparlı çıkmış zırvalamış.tabiki ki biz kürtler ve hdp ye oy verenler peygamber efendimizi çok seviyoruz.Provakatörlük yapmayın çakallar.
    Cevapla
  • Misafir/1 8 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Diyarbakırlılar peygamber Şehr-i çiğnetmeyin şü HDP,ye ne yaptıklarını bu sefer gördünüz ricam odurki oylarınızı iyi birilerine verin,selam inananlara.
    Cevapla
  • aleyküm selam 8 yıl önce Şikayet Et
    ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM... BİR TÜRK ÜM AMA her müslüman kardeşime canım feda...ister yunan olsun ister ermeni ister kürt ister arap olsun MÜSLÜMAN BENİM KARDEŞİMDİR...ama kafirin çeşidi yoktur..ister türk ister kürt olsun KAFİRİ AFFETMEM !
    Cevapla
  • DİYARBAKIRLI 8 yıl önce Şikayet Et
    Korkuyoruz , gece gelir bizi öldürürler diye, yoksa KAHROLSUN PKK mitingine diyarbakırın yarısından fazlası katılır
    Cevapla
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakırı ilk defa bu kadar sevdim.Allah razı olsun çocuklarımızıda korusun inşaAllah.
    Cevapla
  • peygamberlerşehri 8 yıl önce Şikayet Et
    İllede böyle olmasını siz istediniz ölenlerin de vebalini siz tasiyorsunuz. Çok ucuza sattiniz kendi yaşamınızı. Olanlardan da ibreti iyi alin da bidaha aynı hatayı yapmayin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!