MİT’ten emniyete miting uyarısı!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT), geçen hafta Emniyet Genel Müdürlüğü’ne uyarı yazısı gönderdiği öğrenildi.

MİT’ten emniyete miting uyarısı!
MİT’ten emniyete miting uyarısı!
GİRİŞ 26.10.2015 06:22 GÜNCELLEME 26.10.2015 10:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Uyarı yazısında, geçen hafta sınırdan giren canlı bombaların mitinglerde eylem yapabileceği belirtildi. MİT’in yazısı sonrası mitinglerde güvenlik önlemleri artırılırken, polisteki tüm izinler kaldırıldı. Miting güvenliğinden sorumlu şube müdürlüklerine diğer birimlerden takviye yapıldı.

Öte yandan Ankara Garı’nda 100 kişinin ölümü sonrası, uzun süredir IŞİD’e katılan çocuklarından haber alamadıkları için “canlı bomba” olmalarından şüphelenen aileler, emniyete başvurmaya başladı. Emniyet, gelen ihbarlar doğrultusunda, daha önce 21 kişi olarak açıklanan canlı bomba listesini yeniledi. İhbar edilen kişilerin IŞİD ile bağlantıları araştırılırken, gerektiğinde analizlerde kullanmak üzere ailelerden de DNA örneği alındı.

Geçen hafta Gaziantep’ten Türkiye’ye girdiği bildirilen 1’i yabancı 4 canlı bombayla ilgili araştırmalar ise sürüyor. Emniyet, teröristleri sınırdan kaçak yollarla geçiren IŞİD’in Türkiye’deki organizatörlerinin peşine düştü. 4 canlı bombanın Ankara’daki saldırıyı düzenleyenlerle bir bağlantısı tespit edilemedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 20
  • üsame 1500 ladin 8 yıl önce Şikayet Et
    seçimlee 1 hafta kala mitinlerden hep korkar olduk yine bomba patlatabilirler bu sefer akp mitingi olabilir hdp liler yaptırdı gösterip ülkeyi karıştırmak için dış güçler herşeyi kolluyor ortada gezen ajanları kameralar tespit etmiyormu gezi olaylarında ortaya çıkan ajanlar cirit atıyordu.Bu kadarda olmaz lütfen ülkeye her gireni turist diye almayın mit-istihbarat çalışsın artık
    Cevapla
  • salih deniz 8 yıl önce Şikayet Et
    gücü gücü yetene demişler yaşlı kadın da kedisini dövmüş. nedir bu polislerin çektiği. kardeşim bir kurumda 20 kişi çalışıyorsa 2-3 kişi izne gidiyor sırayla. onlar da diğerini idare ediyor.. sen 2-3 kişiyi geri çağırmakla neyi çözeceksin. bu adamlardan verim de alamazsın bu kafayla, sen personelini düşünmezsen o adam da işini önemsemez . güya valiler bakanlar bakın çalışıyoruz gösterişinden başka şey değil..
    Cevapla
  • Polis 8 yıl önce Şikayet Et
    He kapalı olan izinlerimi kapattılar pehh Hakkı'mı helal etmiyorum herkes yatarken biz gece gündüz mahvolduk bıktık seçimlerden
    Cevapla
  • !!! 8 yıl önce Şikayet Et
    Pardon da ne zaman açıldı da geri kapattılar bilen var mı. !!!!!
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    sanki izinlerimiz açıktı da yeni kapatıldı ! 1 yıl 3 ay oldu izin kullanmayalı !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...