Abilere özel misafirhane

Paralel yapıya finans sağlayan Akın İpek’in, ‘abileri’ lüks otelinin yanındaki başka bir otelde ağırladığı ortaya çıktı.

Abilere özel misafirhane
Abilere özel misafirhane
GİRİŞ 21.11.2015 07:34 GÜNCELLEME 21.11.2015 07:34
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finans sağladığı gerekçesiyle firari işadamı Akın İpek''le ilgili yürüttüğü soruşturmada İpek'in Marmaris'teki Angel's Peninsula isimli oteliyle ilgili ilginç bilgilere ulaşıldı. Otelde yapılan incelemeler sonucu, aralarında siyasetçi, bürokrat ve iş dünyasından isimlerin burada ağırlandığı tespit edildi. Savcılığın talimatı üzerine otelin bilgisayarlarının imajlarının alındığı ve incelenmeye alındığı öğrenildi. Otele gelen misafirlerin görüntülerinin kaydedildiği şeklindeki iddianın da araştırıldığı belirtildi.

GİZLİ TOPLANTILAR

Otelin önünde İpek’in kullandığı 2 lüks yatın olduğu, ancak bu yatların İpek’in ABD’de kurduğu bir şirketin üzerine kayıtlı olması nedeniyle el konulamadığı kaydedildi.

Lüks otelin yakınında İpek'e ait bir otelin daha olduğu ancak buranın gelenlerin kaydını tutmamak ve isimleri emniyete bildirmemek için “misafirhane” olarak adlandırıldığı ortaya çıktı. Söz konusu yerde de FETÖ'nün üst düzey isimlerinin kaldığı ve burada gizli toplantıların yapıldığı belirtiliyor.

PLAJ KUMUNA 1 MİLYON TL!

Soruşturma kapsamında, otelin hesap hareketleri ve faturaları da incelemeye alındı. Yapılan incelemede, otelin plajı için Mısır'dan ayakları yakmayan ve yapışmayan beyaz kum ithal edildiği belirlendi. Otelin bu yıl da kayyumlardan söz konusu özel kum için 1 milyon TL talep ettiği, ancak bu talebin geri çevrildiği öğrenildi.

Osman Özgan - Yeni Şafak

YORUMLAR 29
  • tahir 8 yıl önce Şikayet Et
    yiyin beyler yiyin Müslümanın hizmet yapılsın diye verdiği sadakaları başka yerlerde vatan ve millet aleyhine kullandıları görün .
    Cevapla
  • Sonuç 8 yıl önce Şikayet Et
    Çevremdeki cemaat mensubu arkadaşlar İktidarın israf yaptığı, Siyasetteki kimselerin ve ailelerinin ihtişam içinde yaşadığını ancak Peygamber efendimizin yokluk içinde mütevazi bir hayat yaşadığını örnek vererek hükümete ve devlete darbe girişimlerine alet olmuşlardır. Ancak şimdi çıkan bu haberlerle gayesini eğitim ve öğretim olduğunu zannettiğimiz bu örgütün iç yüzü ortaya çıktı.Şimdi o arkadaşlardan kendi cemaatlerinin içinde yaşadığı bu ihtişamlı oteller ve hayatın üstelik yardım diye toplanan paralarla, hesabını kendi vicdanlarında vermelerini istiyorum.İşte sizin örgütünüz bu, artık destek vermeyin.
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    Şans eseri yolum düştü bu otele, marmari'si geçince sapa bir yerden giriliyor bilmeyen kolay bulamaz.Yollar iyi değilken buranın yolu jilet gibi çok düzenli.Oteli görünce şaşırmamak elde değil ultra lüx çevre düzeni olsun, helikopterler yatlar olsun gidince anlaşılıyor çok çok zenginlerin yeri olduğu...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sizin malınızada birgün çökerler demedi demeyin
    Cevapla
  • turgut yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim akıllılar! himmet yağdırsın onlar yesin.süper zeka var adamlarda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kayyım iddiaları gündeme bomba gibi düştü! TFF'den açıklama...
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak