SGK çalışanları dikkat! Bu haklarınızı arayın!

SGK çalışanları Alo 170 hattı üzerinden haklarını arıyor...

SGK çalışanları dikkat! Bu haklarınızı arayın!
SGK çalışanları dikkat! Bu haklarınızı arayın!
GİRİŞ 29.01.2016 16:37 GÜNCELLEME 30.01.2016 09:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye’de sosyal güvenlik hizmeti veren SGK’nın da bünyesinde bulunduğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı içerisinde her türlü öneri, şikayet, soru, sorun vb. konularla ilgilenen Alo 170 hattı önemli konularda çözüm yolu sunuyor. 

Neredeyse 2 yılı aşkın bir süredir hizmet veren SGK Danışma Hattı'ndan yararlananlar oldukça memnun olduklarını ifade etti.

ALO 170 HATTI ÜZERİNDEN HAKKINIZI ARAYABİLECEĞİNİZ ÖNEMLİ KONULAR

1. İş vereniniz sigortanizi zamanında yatırıyor mu? Bilginiz olmadan işten çıkışınız yapılmış olabilir. Geç kalmadan Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iletişim merkezini arayın, hakkınızı arayın. 

2. Sigorta primleriniz aldığınız maaş üzerinden mi yatıyor yoksa İş vereniniz daha düşük mu gösteriyor.  Hemen Calisma ve Sosyal Guvenlik Bakanligi iletisim merkezi Alo 170 i arayın, hakkınızı arayın. 

3. Genel Sağlık sigortası prim borcunuz var mı? Hemen öğrenmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik iletişim merkezi Alo 170 i arayabilirsiniz.

4. Hastaneye gitmeden sağlık güvencenizin olup olmadığı hakkında Alo 170 hattını arayarak bilgi alabilirsiniz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik iletişim merkezi Alo 170Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi adındaki bu kuruma ister internet sitesi üzerinden isterseniz Alo 170 hattını arayarak ulaşabilirsiniz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • m.sahici 8 yıl önce Şikayet Et
    Alo 170 çalışanıyım. Bizi arayanlar önce bizim hiç bir hakkımız olmadığını ve köle gibi akşama kadar hiç bir güvencemiz olamadan çene yorduğumuzu Gorse haline vallahi şukreder. Öyle insanlar arıyor ki bazen o kişinin yerinde olmak istiyorum. Asma Vatandaş bizi akşama kadar oturup maaş alsan devlet memuru zannediyor. Biz taşeron bile olmayan 7/24 7 dakikalık molalarla hapishane gibi kapalı bir alanda binlerce insanın uğultusu altında devletin veremediği hizmetin iahını yapıyoruz. Yani kıvırarak vatandaşın gazını alıyoruz. Alo 170 ya kapanmalı yada aslına uygunn hale gelmeli. Bürokratlarımıza duyurulur.
    Cevapla
  • m. sahici 8 yıl önce Şikayet Et
    Alo 170 boş beleş bir hat. Hiç bir hükmü yok. Denemesi bedava
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Açılın ben müfettişim.
    Cevapla
  • İşçi 8 yıl önce Şikayet Et
    Müfettiş ömer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak