Şehidin abisi yürekleri dağladı!

PKK tarafından şehit edilen Jandarma Er Fatih Yeniay’ın abisi, kardeşinin şehit düştüğünü haber vermeye gelenlere kapıyı kapattı.

Şehidin abisi yürekleri dağladı!
Şehidin abisi yürekleri dağladı!
GİRİŞ 18.02.2016 17:05 GÜNCELLEME 18.02.2016 17:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde askeri aracın patlatılması sonucu 5 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Jandarma Er Fatih Yeniay’ın (24) ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi. Yeniay’ın abisi Metin Yeniay evin önünde beklerken polis ve komutanları görünce kardeşinin şehit olduğunu anlayarak feryat etti.

"YUKARIYA ÇIKMAYIN AİLEM DUYMASIN"

Komutanlara 3 katlı evin bahçe kapısını kapatarak "Ne olur yapmayın, demeyin, yukarı çıkmayın ailem duymasın" diyerek ağlaması yürekleri dağladı.

FENALIK GEÇİREN ABİ YERE YIĞILDI

Şehidin abisi daha sonra fenalık geçirerek yere yığıldı. Görev için şehit evine gelen sağlık ekipleri hemen abiye müdahale etti.

Bu arada şehidin annesi Fatma Yeniay balkona çıkarak komutanları görünce feryat etti. Bir süre sonra komutanlar ağabeyi alarak şehidin evine çıktı. Haberi alan aile fertleri gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Fatih Yeniay’ın 5 ay önce askere gittiği, kardeşi Şehmuz Yeniay ile aynı gün askere gittiği, kardeşinin de Denizli’de vatani görevini yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • ben 8 yıl önce Şikayet Et
    "Ben sağ değilsem vatan sağ olmayacak!" Bu sözde ki sırrı şimdi çözüyorum
    Cevapla
  • Muvahhid 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin :(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!
Benzin ve motorine indirim geliyor