TSK'dan Kandil'e hava harekatı

TSK, terör örgütü PKK'nın Kandil'deki kampını 8 savaş uçağı ile vurdu.

TSK'dan Kandil'e hava harekatı
TSK'dan Kandil'e hava harekatı
GİRİŞ 05.04.2016 12:37 GÜNCELLEME 05.04.2016 12:54
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle; "04 Nisan 2016 tarihinde saat 21:00 - 23:00 saatleri arasında, alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda Irak kuzeyinde bulunan Kandil'deki hedeflere (mühimmat deposu, korugan ve sığınaklar) 8 Hava aracı ile (F-16 ve F-4 2020 savaş uçakları) hava harekatı düzenlenmiş; tespit edilen hedefler tam isabetle imha edilmiştir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 41
  • CAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Milyon dolarlık bombaları sürekli atıyoruz, kandil hala yanmaya devam ediyor. Söndürelim artık veya en azından elebaşılarından birinin ölüm haberini alalım.
    Cevapla
  • padişah 8 yıl önce Şikayet Et
    şak şak şak
    Cevapla
  • ddd 8 yıl önce Şikayet Et
    sinek avlamaya devam bataklik duruyor.. hicbir liderin oldurulememesi cok aci gercekten
    Cevapla
  • Son söz 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk'yı bitirmek zor nedeni ise biz sadece bir örgütle değit 5-6 ülkeyle savaşıyoruz ve onlarda hiç kayıp vermeden sadece gelirlerinin bir kısmını göndererek Türkiye'ye büyük zarar veriyor.Ama bu da savaşmayacağımız anlamına gelmez ama bizim strateji değiştirmemiz lazım.1.Kürtlerin pkk'nın gerçek yüzünü görmesi ve türkiyenin tarafına geçmesi 2.pkk kaynaklarını-mühimmatları türkiyeye aktarılması yani onların silahlarıyla onları öldüreceğiz3.Kısasa kısas bizde onların ülkesinde terör faaliyetleri yapacağız onlar yaptıkça bizde yapacağız pes eden onlar olucaklardır nedeni ise bize ihtiyaçları var..
    Cevapla
  • heman 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslında yapmış olduğun analiz doğru bana gore, ama ahlaki sebeplerden son kısmına katılmıyorum. Terör hiçbir zaman bize gore bir iş değil. Bunun çözümü ülkemizin güçlenmesi ve teröre destek verenlerle direk hesaplaşması.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Asla aman vermeyin bunlara..ne yurt içinde ne de yurt dışında ve asla SAĞ yakalamyın bu itleri..Şehidlerin kemikleri sızlar ve şehid yakınları sizi asla affetmez!..Hapishanelerde de beslemeyin bu itleri. yarın dışarı çıktığında yine aynı soysuzluğu göstereceklerdir..Eğer çoğalırlarsa hapishane de bile rahat durmaz bu it soyları..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Takmayan trafiğe çıkamayacak
Benzin ve motorine indirim geliyor