İstanbullulara müjde! Ramazan'da 7/24 çalışacaklar

İETT’nin İstanbullulara kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlamak amacıyla ramazana özel devreye aldığı hatlar, 24 saat kesintisiz çalışacak

İstanbullulara müjde! Ramazan'da 7/24 çalışacaklar
İstanbullulara müjde! Ramazan'da 7/24 çalışacaklar
GİRİŞ 06.06.2016 04:46 GÜNCELLEME 06.06.2016 04:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İETT’nin İstanbullulara kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlamak amacıyla Ramazana özel devreye aldığı hatlar, 24 saat kesintisiz çalışacak.

KUTSAL MEKANLARA KOLAY ULAŞIM

İETT’den yapılan açılmamada, devreye alınan özel hatlar R1 Uzunçayır-Maltepe Sahil Parkı, R2 Yenikapı-Cevizlibağ, R3 Eyüp-Beyazıt hatları ile vatandaşların kutsal mekanlara ve etkinlik alanlarına rahatça ulaşabileceği  belirtildi.

R-3 hattının 24 saat çalışacağı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere verildi: “Eyüp-Beyazıt (R3 hattı) ramazan hattının güzergahı bu yıl da değişmedi.

Eyüp-Beyazıt hattı sayesinde  vatandaşlar tarihi yarımada üzerinde bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih, Mihrimah Sultan ve Eyüp Sultan gibi camileri ziyaret etme fırsatı bulacak.

Beyazıt-Eyüp Sultan arasında hizmet verecek ramazan hattı iş günleri ve haftasonu 3 otobüsle 7 gün 24 saat boyunca hizmet verecek.”

YORUMLAR 1
  • Kerim 7 yıl önce Şikayet Et
    Önceden 2 liraya aktarmalı 4 araca biniyorduk şimdi 8tl. Minübüse pahalı derken şimdi iett daha pahalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...