'Askerin boğazını kestiler' yalanı elde patladı

Boğaziçi Köprüsü'nde yaralanan askeri ambulansa taşıyan Ali Nuri Türkoğlu, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

'Askerin boğazını kestiler' yalanı elde patladı
'Askerin boğazını kestiler' yalanı elde patladı
GİRİŞ 17.07.2016 01:14 GÜNCELLEME 17.07.2016 01:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin başarıya ulaşmamasının ardından sosyal medyada 'milletin zaferi'ni gölgelemek adına yalan haberler yayıldı. 

Onlardan biri de, bir askerin ambulansa taşınırken çekilmiş görüntüsüydü. Fotoğraf, 'Askerin boğazını kestiler' şeklinde yayıldı. Ancak fotoğrafın öyküsü çok başkaydı. 

YORUMLAR 5
  • CANSU 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu darbe girişiminin karşısında sokaklara dökülen bu milleti kutluyorum ama bazı görüntüler bizi çok üzdü emirleri yerine getiren ve hiçbir şeyden haberi olmayan meetçiğin güneydoğuda şehit olduğunda uğruna gözyaşı döktüğümüz bu askerimizi biz ölesiye dövdük.unutmayalım bu vatanı korumak için onlar şehit oluyorlar.onlar bizim çocuklarımız.yaşları daha küçücük.zaferimiz asla unutulmayacak ama herşeyden habersiz kendini tatbikatta sanan kendi çocuklarımızı nasıl linç ettiğimizde unutulmayacak.bu dayağı onlar değil onları kandıran üstleri haketti ama biz bu bedeli kendi masum askerimize ödettik.
    Cevapla
  • Yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar önemli bilgi darbeci komutanlar sivil halka kurşun sık deyip sıkmayan askerleri şehit etmiş bir kaçını öncelikle rütbeli görürseniz her yol mübah.
    Cevapla
  • Ali gokkaya 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim milletimiz kendine emre uyuyorum diye kurşun sıkan askeri uyarır kızar hatta dayak atar ama asla teslim olan değil kendi askerinin dusman askerinin bile boğazını kesmez bu milleti tanımayan ahmaklar da aklı sıra böyle bir yazıyla safları galayana getirecekler
    Cevapla
  • caner 7 yıl önce Şikayet Et
    tam okunmuyor
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Dediğin gibi yatacak yerleri yok bunların
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı