Hain PKK'ya uykuda ağır darbe!

Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları, Çukurca, Tendürek ve Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında tespit edilen hedefleri vurdu.

GİRİŞ 04.09.2016 09:11 GÜNCELLEME 04.09.2016 12:04
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre; 03 Eylül 2016 tarihinde 20.42-21.07 saatleri arasında Çukurca kırsalında, 04 Eylül 2016 tarihinde 00.08-00.27 saatleri arasında Tendürek kırsalında, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen altı hedef ateş altına alınarak imha edildi. 

Ayrıca, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Kadı bölgesinde tespit edilen üç hedef ile Vukuf bölgesinde tespit edilen bir hedefin, 21.51-23.19 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları ile ateş altına alınarak imha edildiği öğrenildi.

YORUMLAR 31
  • ahmet05 7 yıl önce Şikayet Et
    PKK ya haber uçuracak kalleş kalmadı içimizde, bu nedenle 15 temmuz sonrası güç bir şekilde meyvesini vermeye başladı. Allah mehmetçiğimiz ve polisimizin yâr ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Rahime 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına şunları taksit taksit vurmayın gerekirse aylarca sürsün ama göz açtırmayın, ateşkes yapmayın
    Cevapla
  • Em Ak 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bu sefer gerçekten vuruluyorlardir
    Cevapla
  • TKC 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • 76zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan operasyonlar neticesinde dolayı eylemler başka bir boyuta taşıyacağı ve bu konuda istibarat biriminin bu konuda geniş çerçevede metropol bölgelerde geniş kapsamlı önlem almaları sınır bölgeleri geçişlerde dikkatli olunması gereklidir
    Cevapla
  • amin 7 yıl önce Şikayet Et
    allahim askerlerimize polislerimize yardim et muzafer kil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!