Öldürülen PKK'lı sayısı 10 katına çıktı

Ahmet Zeki Üçok, FETÖ'cülerin TSK'dan atılmasının güvenlik konusunda zafiyet oluşturacağına ilişkin iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Öldürülen PKK'lı sayısı 10 katına çıktı
Öldürülen PKK'lı sayısı 10 katına çıktı
GİRİŞ 15.11.2016 12:43 GÜNCELLEME 15.11.2016 12:43
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimine karşı 3 ay önceden uyarıda bulunan tek isim Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Savcısı Albay Ahmet Zeki Üçok, TSK'daki ihraç ve açığa alma işlemlerinin bazı kesimler tarafından "güvenlikte zafiyet oluşturuyor" şeklinde yansıtılmasını eleştirdi.

"ŞİMDİ ÖLDÜRÜLEN PKK'LI SAYISI 10 KATINA ÇIKTI"

"Eskiden pilotlar kaldırdıkları uçaklarla terörle mücadele bile etmiyorlardı. Dağı-taşı bombalarken teröristleri es geçiyorlardı. Şimdi etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı geçmişe göre 10 katına çıktı. Pilotlar azaldı ama daha etkin mücadele ediliyor. Nasıl polis kolejleri kapandı, bir sürü polis atıldı, yerine yenileri alındı ise TSK'da hızla temizlik yapılıp, ihraç edilen hainlerin yerine yenileri alınmalıdır.

"TSK'NIN ZAYIFLADIĞI FALAN YOK"

Bana 'Neyi tercih edersiniz' diye sorarsanız ben içimizde bir hain olmasındansa zayıf olmayı tercih ederim. FETÖ'cüleri atmakla TSK'nın zayıfladığı falan yok. İçindeki hainleri atarsın, yenilerini alırsın."

"BİR PİLOT LAZIMSA 10 BİN KİŞİ MÜRACAAT EDER"

Türk halkının nasıl kahramanlıklar sergilediğinin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bir kez daha görüldüğünü vurgulayan Üçok, Özel Harekata alınacak personel için yapılan başvuru sayısını örnek göstererek, "700 kişi lazım, 17 bin kişi müracaat ediyor. Bin tane pilot lazımsa 10 bin kişi müracaat eder. TSK'nın eksiklikleri en kısa sürede giderilir. Bunun için hem kaynağımız hem insanımız hem de vatanını seven bir sürü çocuğumuz var."ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 54
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    İçinde hain olmayınca ordumuz neler yapabiliyor gördük.Karakol baskını,karanlıktan faydalanıp kaçtılar,...minimuma indi.tabii kendi silahımızı kendimizin üretmesi de başka bir unsur.Allahım polis ve askerimizi,milletimizi,devletimizi iç ve dış hainlerden korusun. Amiiiin.
    Cevapla
  • ülkem 7 yıl önce Şikayet Et
    zincirde cürük halka tüm zincir halkasını etkiler ALLAHINA kurban bu güzelim vatanım için sırada ölmeyi bekliyen gençlerimiz ve yaşlılarımız var vatan sagolsun görüşün için yorumun için teşekürler savcam sana bu vatanın ihtiyacı var selamlar komtanım
    Cevapla
  • Seçkin 7 yıl önce Şikayet Et
    Seferberlik emri varda seferberlik ayrıca biz vatanımız için anamızdan doğduğumuzdan beri askeriz . (Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır)
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkez söylerdi gidip dağ taş bombanıyor teröriste bomba atılmıyor diye demek dogru imiş peki neden daha önce tedbir alınmıyor.hata yapan hainlik yapan terörist yerine dagı bombalayan hain neden tesbit edilip vakti ile cezalandırılmadı.
    Cevapla
  • elbey 7 yıl önce Şikayet Et
    olası durumlarda zor zamanlariçin tetbir almak mesela pakistan ve azerbaycanda rezerv pilot karsılıklı tutulabilir rezerv asker yapıla bilir bunu kontrol etmek iyi zamanda zorzaman hep olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı