Galatasaray'ın hocası Riekerink'ten çok kızdıran dolar yorumu

Erdoğan'ın çağrısı üzerin birçok kurum ve kuruluş Dolar'dan TL'ye geçti. Galatasaray spor kulübü bu yönde bir çalışma başlatmıştı. Fakat bugün yapılan basın toplantısında Galatasaray'ın hocası Riekerink'ten çok kızdıran dolar yorumu geldi

Galatasaray'ın hocası Riekerink'ten çok kızdıran dolar yorumu
Galatasaray'ın hocası Riekerink'ten çok kızdıran dolar yorumu
GİRİŞ 16.12.2016 15:30 GÜNCELLEME 16.12.2016 15:31

16 Aralık cuma günü yapılan basın toplantısında Galatasaray'ın hocası Riekerink herkesi kızdıran bir dolar yorumunda bulundu. 

Bir gazeteci tarafından Riekerink'e, ''TL'ye geçmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusuna "Sözleşmemde yazandan daha fazla para alacaksam neden olmasın Türk Lira'sına geçebilirim. Devalüasyondan ötürü mutlaka ben de üzgünüm. Türk insanları için de üzgünüm. Benim için olumlu tarafı her şeyin ucuzlaşması oldu ama bu durumdan üzgün olduğumu söyleyebilirim." şeklinde cevap verdi.

Riekerink kimdir?

22 Şubat 1963 senesinde dünyaya gelen Jan Olde Riekerink aslen Hengelo, Hollandalıdır. Teknik direktör ve eski futbolcu olan Riekerink . 16 Mart 2016 tarihinde geçici olarak Galatasaray teknik direktörü olarak göreve getirilmiştir. 29 Haziran 2016 tarihinden itibaren kalıcı olarak görevdedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hatayspor'dan Halil Umut Meler ve TFF'ye isyan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru