Şapkanı çıkar diyen öğretmene feci dayak!

Antalya'da bir öğretmen ve okulun müdür yardımcısı, geçen cuma günü İstiklal Marşı töreni sırasında bir grup öğrencinin saldırısına uğradı

Şapkanı çıkar diyen öğretmene feci dayak!
Şapkanı çıkar diyen öğretmene feci dayak!
GİRİŞ 10.01.2017 12:39 GÜNCELLEME 10.01.2017 14:37
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğretmen ve okulun müdür yardımcısı, geçen cuma günü İstiklal Marşı töreni sırasında bir grup öğrencinin saldırısına uğradı. Öğretmene tekme ve yumrukla saldıran öğrenciler, olaya müdahale eden müdür yardımcısını da yumruklayıp gözünü morarttı.

Döşemealtı İlçesi’nde bulunan OSB içindeki OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 6 Ocak Cuma günü tüm öğrenci ve öğretmenler İstiklal Marşı töreni için okulbahçesinde toplandı. Başında şapka olan A.E. adlı 9’uncu sınıf öğrencisinin, İstiklal Marşı söylendiği sırada sürekli yanındaki arkadaşlarıyla sohbet ettiğini gören nöbetçi öğretmen E.H., tören sonrası öğrencinin başına vurup şapkayı çıkarttı.

Bunun üzerine A.E. ve yanındaki H.D.Ç. ve S.S.C. adlı öğrenciler ile adları belirlenemeyen 2 öğrenci daha öğretmene yumruk atmaya başladı. Yaklaşık 4-5 öğrencinin saldırısına uğrayan öğretmeni, diğer öğretmen ve öğrenciler araya girerek kurtardı.

Diğer öğretmen ve öğrencilerin sakinleştirmeye çalıştığı A.E., H.D.Ç. ve S.S.C.’yi odasına götürmek isteyen okulun Müdür Yardımcısı M. A., okulun giriş kapısında öğrencilerle tartıştı. Tartışma sırasında öğrenciler müdür yardımcısını da yumrukladı. Törende çıkan kavga okulun güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

ÖĞRENCİLER UZAKLAŞTIRILDI

Müdür Yardımcısı M. A.’nın iki gözünün de morardığı olay sonrası hem öğretmen E. H., hem de müdür yardımcısı, öğrenciler hakkında jandarma karakoluna şikayetçi oldu. A. ve H., A.E. adlı öğrencinin kavga sırasında bıçak çektiğini de öne sürdü.

E. H. ifadesinde, İstiklal Marşı başladığında öğrencilerin birinin başında şapka olduğu ve hazırola geçmediğini, çevresindeki arkadaşlarıyla sohbet ettiğini, ’acaba düzelir mi’ diye baktıktan sonra düzeltmemesi üzerine arkasından yaklaşıp kulağına ’ne yapıyorsun sen’ diye uyarıp şapkasını çıkardığını söyledi. Bu sırada diğer öğrencilerle birlikte A.E’nin kendisine saldırdığını belirten E. H., öğrencilerin tekme tokat dövdüğünü aktardı. Müdür yardımcısı Aksoy da kavgaya karışan öğrencinin kendisine kafa ve yumruk attığını belirtti.

Kavgaya karıştığı tespit edilen öğrenciler A.E., H.D.Ç. ve S.S.C., haklarında disiplin soruşturması başlatılarak tedbiren okuldan uzaklaştırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 50
  • hazim 7 yıl önce Şikayet Et
    Evde ailenin verdiği dini bilgiye okulda öğretmen çağdışı yobazlık derse olacağı bu !!!!! Cami hocası ile okul öğretmeni birbirlerine küs bilmem anlatabildimmi?
    Cevapla
  • Ezo 7 yıl önce Şikayet Et
    Dayak atan kişi öğretmen olsaydı tvler bangır bangır ötesi. Bu olayı hiç duyan oldum? Neden polise doktora vuranlar gözaltına alınıp cezai işlem uygulanabiliyor da öğretmene dayak resmen serbest?! Her okulda bir kaç polisin görev yapması gerekiyor. Özellikle liselerde
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Okuldan uzaklastirmada neymis once hapis yatacak ki diger ogrencilerde ona gore ders alacak
    Cevapla
  • Adil 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ögreciler derhal askere alinmali, istiklal marsina saygi neymis orada ögretirler.
    Cevapla
  • kdrh 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence ogrenciler Ahlaki degerlerini ailesinden degil dizilerden aliyor. Tvlerdeki okul dizilerini meb tarafindan siki denetim altina alinmali... Bir cok okulda uyusturucu kullanan ogrenciler var. Okula bicakla giren ogrenciler var. Bir cok ogretmen arkadas bu tur cetelerden korkuyor. Mudahale bile etmekten aciz kaliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!