Karı koca sorun çıkardı, THY uçağı geri döndü

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul-Kilimanjaro uçağı, evli oldukları öğrenilen iki yolcunun sorun çıkarması üzerine Kahire üzerinden İstanbul'a geri döndü.

Karı koca sorun çıkardı, THY uçağı geri döndü
Karı koca sorun çıkardı, THY uçağı geri döndü
GİRİŞ 13.01.2017 07:12 GÜNCELLEME 13.01.2017 07:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul-Kilimanjaro seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı 151 yolcusuyla saat 19.30'da Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçak, Kahire hava sahası üzerindeyken yolculardan Anton Cestnik ve eşi Knavdiya Cesnit henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sorun çıkardı. Yolcular durumu kabin memurlarına bildirirken, görevliler sorun çıkartan iki yolcuyu sakinleştiremedi. Bunun üzerine pilot Atatürk Havalimanı'na geri dönme kararı aldı.

THY uçağı saat 00.01'de Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Daha sonra uçağa gelen polis ekipleri sorun çıkartan Cestnik ailesini uçaktan indirerek karakola götürdü. Olayın ardından THY uçağı 149 yolcusuyla Kilimanjaro seferini yapmak üzere 03.31'de Atatürk Havalimanı'ndan havalandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu sahislar THY maddi zarara ugratti para cezasi olmali sayet biz agayiz demezsek tabiki Thy ucagina bilet bir daha alamamalari gerekir
    Cevapla
  • Ferit 7 yıl önce Şikayet Et
    Ucak havadayken pilot onlara kavganizi disarda yapin demeliydi
    Cevapla
  • trd 7 yıl önce Şikayet Et
    iki kisinin problemi butun insanlari magdur etti. diger yolcularin butun magdururiyetlerini o iki kiseye yuklemeleri gerekiyor. bedeli pahali olmali ki insanlar ders alsin birdaha yapmasin.
    Cevapla
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada bir kaç kere benzer olay olmuştu, uçağın pilansız inmesi 17.000 avro tutmuştu. Masraflar otomatik olarak sebebiyet veren şahıslara yükleniyor, uçak şirketine değil. İndirilen devletin havalimanına o para iniş parası olarak ödenene denk yolcular orada turuluyor, hatta hapse atılıyor ücretler temin edilebilene kadar veya garanti kefil bulana kadar. Bu her yerde böyle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!