Genç kızların burun kırmalı kavgası!

Trabzon’da sosyal medya üzerinden tartışan ve ardından randevulaşan üniversite öğrencisi kızlar kavga etti. Kavgaya karışan 5 üniversite öğrencisi genç kız gözaltına alındı.

Genç kızların burun kırmalı kavgası!
Genç kızların burun kırmalı kavgası!
GİRİŞ 14.02.2017 09:18 GÜNCELLEME 14.02.2017 13:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde öğrenci olduğu öğrenilen S.H, M.Y, K.T. ve E.K sosyal medya üzerinden tartışmaya başladılar. Kavga etmek için randevulaşan ve karşı tarafı evlerine çağıran S.H. ve M.Y. kendi evlerinde K.T. ile E.K.’ı darp etti. Bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan S.H. ve M.Y. bir süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

ÇAY MI DEMLESEYDİK?

Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler büyük tepki alırken, gözaltına alınan öğrencilerden S.H. sosyal medya hesabından, “Yani evimize dövmeye gelmişler, çay mı demleseydik napsaydık” ifadelerini kullandı. 

GÖZALTINA ALINDILAR

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından S.H., M.Y., K.T., E.K. ve N.Ç. isimli üniversite öğrencileri gözaltına alınırken, N.Ç. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Twitter’da patlayan olayımızdan ötürü polis amcalar bizi almış olabilir” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • Genc 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar mallik olamaz cok acil ceza kanunlarinin daha sert olmasi gerekiyor turkiyenin en buyuk problemi ceza kanunlari baska hicbir problemi yok daha guclu turkiye icin daha sert ceza kanunlari
    Cevapla
  • akıf 7 yıl önce Şikayet Et
    beyınsızlık sınırını aşan kızlar
    Cevapla
  • Giresun 7 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydirici olsun lutfen
    Cevapla
  • yeter artik 7 yıl önce Şikayet Et
    yeter ya.soylelerini akil hastanrsine yatirin.sosyal medyada oaylasmak suc olsun.gencler ozeniyor boylelerine.kendi burnumu kirdim diye ovunen irem dericiue ozenen ergenkeri unutmayin.
    Cevapla
  • Allah ıslah etsin. 7 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da faciadan dönüldü! Uçağın iniş takımları açılmadı
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı