Demirel: Altay tankı şu anda...

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel ise Altay tankının şu anda dünyadaki birçok tanktan daha mükemmel durumda olduğunu kaydetti.

Demirel: Altay tankı şu anda...
Demirel: Altay tankı şu anda...
GİRİŞ 06.05.2017 01:03 GÜNCELLEME 06.05.2017 01:03
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel ise Altay tankının şu anda dünyadaki birçok tanktan daha mükemmel durumda olduğunu kaydetti.

Yaşanılan son 25 yıl içerisinde yeni silahların ortaya çıktığını belirten Demirel, bunlardan birisinin siber silahlar olduğunu işaret ederek, "Artık evdeki kahve makinası bile hacklenebilir." dedi.

Demirel, dünyanın çok güvensiz bir yere geldiğini, bundan sonraki görevin tekrardan insan öldürmeyi erişilemez hale getirmek olduğunu dile getirdi.

Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği (SAHA İstanbul) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Büyükdede de Türkiye'nin her türlü tehlikeye karşı modern ve güçlü silahlı kuvvetlere sahip olma ve kendi kaynaklarıyla idame ettirme zorunluluğunun bulunduğunu söyledi.

Büyükdede, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu anlatarak, "Türkiye'nin savunma sanayisine ayıracak parası var. Kim ne derse desin Türkiye bir harp halindedir, her yerde savaş vermektedir. Türkiye savunma sanayisini güçlü kılmak zorunda olan bir ülkedir. Savunmanın dışında bulunan sanayilerimizi çok iyi bir şekilde savunma sanayi sistemi içerisine dahil etme şansımız var ve bunu kullanmalıyız." diye konuştu.

YORUMLAR 25
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir. Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Duaci 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah .güçlü bir Türkiye için omuz omuza.hep destek ve dua daima destek ve dua.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    motoru kendimiz üretmezsek daha çokkkk bağımlı oluruz dışarıya.
    Cevapla
  • aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    iyide hala seri üretime geçmemiş şu zamanda çok lazım ne duruluyor
    Cevapla
  • altay 7 yıl önce Şikayet Et
    altay tanki motor sorunu yuzunden gec kaldi ama milli gururumuz tumosan bu sorunu cozdu ve uygun motor profilini cizdi insallah uretime gecilecek bu isler oyle basit olmuyo malesef yani bir 3-5 yil gecer.bati durmasin ugrassin elinden geleni ardina koymasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz
Brezilya'da sel: Porto Alegre Havalimanı sular altında kaldı