Bedelli askerlik mi çıkıyor? Binali Yıldırım'dan bomba açıklama

2017 yılında bedelli askerlik çıkacak mı? Üç milyon kişinin merakla beklediği bedelli askerlik ile ilgili gelişme var? 02 Haziran cuma günü itibariyle Binali Yıldırım bomba bedelli askerlik açıklamasında bulundu.

Bedelli askerlik mi çıkıyor? Binali Yıldırım'dan bomba açıklama
Bedelli askerlik mi çıkıyor? Binali Yıldırım'dan bomba açıklama
GİRİŞ 03.06.2017 10:34 GÜNCELLEME 03.06.2017 10:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

02 Haziran itbariyle Bedelli Askerlik son durum ne? sorusu milyonlarca gencimizi yakından ilgilendiriyor. 2017'de bedelli askerlik çıkar mı? Başbakan Binali Yıldırım'la görüşen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den bedelli askerlik bekleyenleri heyecanlandıran bir açıklama geldi. Son gelen açıklamalara göre 2.8 milyon tecilli, 500 bine yakın bakaya genç bulunuyor.

İşte Binali Yıldırım'dan flaş bedelli açıklaması

Görüşmede Destici bedelli askerlik ile ilgili de dikkat çeken bir çıkış yaptı. Buna karşı olduklarını ancak bedelli askerliğin çıkması durumunda elde edilen gelirin SMA hastalarına aktarılması talebini de iletti. Destici, gazetecilerin "Bedelli askerlik gündemde mi?" sorusuna, "Milyonların talebi var, SMA hastaları ile ilgili böyle bir teklifte bulunduk. Geçmişte 1-2 defa çıktı. Savunma Sanayi'nin de kaynağa ihtiyacı var. İki kesim arasında paylaştırılabilir" derken, "Bedelli konusunda başbakan bir adım atılacağını söyledi mi?" sorusuna da Destici, "Ben o konuda iyimser olduğunu gördüm. SMA hastalarına verilmesi konusunda" yanıtı vermesi dikkat çekti.

YORUMLAR 10
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    lütfen devlet buyuklerim yıllardır işimiz olsun diye bekledik tam rahat ettik yaş doldu işimizden olacagız.Bu yarayan kanaya el atın.
    Cevapla
  • Fjkhhkk 6 yıl önce Şikayet Et
    Cıksın artıııııkkk
    Cevapla
  • HAS MALATYALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Çıksın artık bedeli askerlik 29 yaşına geldim askerlikten korktugum yok savaş çıksa en başta ben giderim ama zaten yeterince asker var. 29 yasındakı bır ınsanın 20 yasındakı cocuklarla askerlık yapması gerçekten zor okul okuduk bu zamana kadar çalışmak zorunda kaldık hayata atıldık keske zamanında yapsaydık ama kısmet olmadı işte Lütfen çıksın bedelli askerlik ve fiyatıda uygun olsun Allah Yardımcımız olsun Gardaşlarım
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bedelli askerlik toplumsal bir ihtiyaçtır.....
    Cevapla
  • mehmet66 6 yıl önce Şikayet Et
    bence bedelli cıkması gerekir ordu yavas yavas profesyonel olmaya hazırlanıyor bence maddiaçıdan yararlı olunur bu ülkenın nasıl olsa mılynlarca askeri her zaman hazır:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü