Kadir Demirel'in kızı konuştu

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürümüştü. Demirel'in kızı Esma K. "Cemil, para kazandıktan sonra çok değişti" dedi

GİRİŞ 03.06.2017 06:47 GÜNCELLEME 03.06.2017 09:02
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İstanbul Başakşehir’de geçen pazartesi günü damat dehşeti yaşanmıştı. Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı Cemil K. tarafından öldürülmüştü. Daha önce şiddet uyguladığı eşi Esma K.’yı da yaralayan Cemil K. cinayetin ardından kayıplara karışmıştı.

Gazete Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre asayiş ekipleri, arabasını bıraktıktan sonra motosikletle kaçtığı tespit edilen katil zanlısını yakalayabilmek için güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri inceledi. Yapılan çalışmalarda katil zanlısının olay günü üzerinde 20 bin lira paranın olduğu belirlendi.

Polis,, zanlının saklanabileceği düşünülen 18 ayrı adrese baskın düzenledi. Baskınlarda bulunamayan katil zanlısının yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

‘PARA ÇOK DEĞİŞTİRDİ’

Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Esma K. önceki gün gözlerini açtı. Biraz kendine gelen Esma, yakınlarına ilk babasını sordu. Olayla ilgili soruşturma yürüten polis, henüz tam iyileşemeyen Esma’dan olayla ilgili bilgi aldı.

Polise, eve gelen eşinin kendisini tekrar döveceğinden korkması üzerine babasını çağırdığını söyleyen Esma K., “Babam eve geldi. Tartışma yaşandı. Bıçakla saldırdı. Nereye kaçmış olabileceğini bilmiyorum. Ama Cemil, para kazandıktan sonra çok değişti” dedi. Henüz tam iyileşemediği için, resmi ifadesi alınmayan Esma K.’nın verdiği bu bilgiler üzerine de polis soruşturmayı derinleştirdi.

YORUMLAR 25
  • hasan ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende buna sonradan görme diyom, her iki tarafida böyledir Allahualem iste ne yaparsin, sonumuz hayirli olsun...
    Cevapla
  • Akit fanatigi 6 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen sevgili kardeşlerim bu olayı kınamayın çok görmeyin ve asla büyük konuşmayın.Allah a dua edelim.Rabbim yaşadığımız bu ahir zamanda böyle aile içi facialardan cümlemizi korusun.Rabbim kimseyi böyle ağır bir imtihana tabi tutmasın.Bu güzide aileye Allah sabır versin.Allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • bu dönemde 6 yıl önce Şikayet Et
    çok müslüman yolunu şaşırdı makam, mevki ve paranın ağırlığını taşıyamadılar
    Cevapla
  • R t e 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadın hemen cagırmamıs babasını zaten adam sürekli siddet uyguluyormus evden uzaklastırma almıs sürekli siddetden dolayı canı yanan sıgınacak liman arar arkadaslar
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    her ufak tefek tartismada baba anne cagrilmaz,babana yazik ettin,tartisma ve kavga sürekli olursa kimseyi karistirmadan ceker kapiyi vurur gidersin,babanin ölümünde seninde payin var.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sen kendini bogaz köprüsünden asagiya at , insanlarda sana vadesi bitmis desinler kaderi ilahidir desinler.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sen durumu anlamamissin veya anlamak istemiyorsun,veya hesabina geldigi gibi yaziyorsun,mademki sürekli kavgadaydilarda simdiye kadar niye evi terkedip gitmemis?yazdiklarimin halen arkasindayim.
    Cevapla
  • sercan 6 yıl önce Şikayet Et
    nerden biliyorsun ufak tefek oluğunu yada ilk kez olduğunu babasının vadesi bitmiş sonu boyle old bu kaderi ilahidir.ama sana gercekten yazık olmuş umarın bir kızın yoktur cunku bası sıkıstığında sığınacak lımanı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da can kaybı 56'ya yükseldi, vatandaşlar çatılardan böyle alındı
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!