İstanbul otogarda korkunç ölüm!

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Suriye uyruklu bir kadın, korkulukları aşarak yaklaşık 20 metre yükseklikten otobüs bakım-onarım katındaki alana düştü.

GİRİŞ 18.06.2017 06:40 GÜNCELLEME 18.06.2017 07:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yazıhaneler bölümüne yakın alanda,  saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 20-25 yaşlarında isminin Zeynep olduğu öğrenilen Suriyeli kadın, korkulukları aşarak yaklaşık 20 metre yükseklikten otobüs bakım-onarım katındaki alana düştü. Durumu görenler hemen ambulans ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, genç kadının düştüğü noktada inceleme yaptı. Bu arada, ölen kadının yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. 

MERAKLI BAKIŞLARLA İZLEDİLER

Öte yandan, çevredekiler olayı meraklı bakışlarla izledi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından genç kadının cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, Suriyeli kadının intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.

YORUMLAR 8
  • poyraz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu otogar hiç istanbulun yapısına yakışmıyor buramında daha modern bir hale gelmesi lazım
    Cevapla
  • Araba mı bu??? 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek "korkulukları aşarak yaklaşık 20 metre yükseklikten otobüs bakım-onarım katındaki alana düştü. " Ya "atladı"dersin ya da "aşarak" kelimesini kullanmazsın!!!
    Cevapla
  • Evet 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet daha gencecik bir hanım allah kimseyi vatanından ayırmasını kim bilir ne sorunşarı vardı ama inanın vatanından olmak en büyük sorun bir psikolojik doktora yapmış biri olarak diyorum suriyeliler psikolojik olarak çok zor durumdalar lütfen empati yapalım yani kendimizi onların yerine koyalım unutmayın kuşu altın kafese koymuşlar of demiş vatanımda vatanım özgürlük demiş
    Cevapla
  • poyraz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklarda laubali bir şekilde gezen olay çıkaran bir sürü suriyeli nankör var bunlar ne olacak peki
    Cevapla
  • Mustafa coban 6 yıl önce Şikayet Et
    Kuşu altın kafese koysakta vatanım demiyorlar işte sorun bu ! Plajlar bile Suriyeli dolu. Gitmeye kimsenin niyeti yok.
    Cevapla
  • Mustafa coban 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ordumuzun 3 katı insan liderlerine karşı gelip ülkelerinden kaçıyorlar. Kızlarını biz topluyoruz. Sence 100 tane Suriyeli çıkıpta ya ben savaşacağım memleketim için demis midir sanayide orada burada 400-500 liraya çalışarak hayatlarını ziyan ediyorlar olecekse adam gibi olup vatanını müdafaa etseler daha iyi olur
    Cevapla
  • Mustafa çoban 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatanından ayrı kaldıkları için 400.000den fazla bebek Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak dünyaya geldi değil mi? Şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan svisirdik.
    Cevapla
  • Ozgurluk 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlarin ozgurlugu icin biz savasiyoruz yeterince empati degil mi bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi