Salih Müslim: Türkiye ile anlaşabilirler!

Terör örgütü PYD'nin Eş başkanı Salih Müslim, ABD'nin Türkiye ile Rakka operasyonu sonrasında anlaşabileceğini iddia etti.

Salih Müslim: Türkiye ile anlaşabilirler!
Salih Müslim: Türkiye ile anlaşabilirler!
GİRİŞ 08.08.2017 10:40 GÜNCELLEME 08.08.2017 10:40
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PYD Eş başkanı Salih Müslim, ABD ile aralarında DEAŞ sonrası dönem için herhangi bir anlaşma olmadığını söyledi. Salih Müslim, Rakka operasyonu sonrasında ABD'nin Türkiye ile anlaşabileceğini ileri sürdü.

Alman Haber Ajansı DPA'ya açıklamalarda bulunan Müslim, ABD'nin Rojava'daki varlığı ile ilgili olarak, "Şu an var olan Amerikalı merkezler geçici bir süre için buradalar. Amerikalılar savaştaki gerekli uzman ve danışmanlıkları gereği buradalar. DEAŞ sonrası süreç için de herhangi bir anlaşma veya söz yoktur" dedi.

'KİM KİMİNLE ANLAŞIYOR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL'

Rakka operasyonu sonrasında ABD'nin kendi çıkarları için Türkiye ile anlaşabileceğini iddia eden Müslim, "Ama bunun için de tedbirlerimizi aldık. Federal Suriye için bizim açık projelerimiz var. Kim kiminle anlaşıyor, bizim için önemli değil. Her zaman da kendimizi koruyabiliriz" diye konuştu.

ABD ile siyasi hiçbir anlaşmalarının olmadığını belirten Müslim, sadece DEAŞ ile mücadelede uluslararası koalisyon ile birlikte hareket ettiklerini söyledi.

'KÜRDİSTAN RÜYASI İÇİN ÇALIŞMIYORUZ'

Suriye'de hiçbir zaman bağımsız bir Kürt bölgesi için savaşmadıklarını ifade eden Müslim, şöyle konuştu: "Biz Suriye Kürdistanı rüyası için veya bağımsız bir Kürt bölgesi için çalışmıyoruz."

YORUMLAR 24
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Küçük beyninle bizi mi kandıracan geri zekalı ne halt yediğinizı çok iyi biliyoruz sabredin geleceğiz
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    He he bizde öyle diyoz zaten
    Cevapla
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Muslum salih sen anlaşmayı boş verde şimdiden bol bol etek ve fİstan diktir ansızın ziyarete geliriz o kuyrugunuz elimize geçecek amerika ömür boyu sizi beklemeyecek
    Cevapla
  • iltisaklımısın 6 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman da kendimizi koruyabiliriz" ,.........1000 tır silahı alınca BİTin kanlandı değilmi ,yok asıl hala eski Dost Müttefikle anlaşabiliriz ümidi taşıyan kripto? akılda hastalık var ,ondan böyle güç alıyorsunuz
    Cevapla
  • zaza 13 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc yar olsun dünya alem Ne yar olsun vız gelir Rabim bizleri kofusun amin Vekillimiz allah O bize kafidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...