NATO, Türkiye'yi açık açık tehdit etti

NATO Askeri Komitesi Başkanı Petr Pavel, Türkiye'nin S-400 alma kararı hakkında "kararda bağımsızlar ama sonuçlarına da katlanacaklar" dedi.

GİRİŞ 26.10.2017 12:41 GÜNCELLEME 26.10.2017 22:56
Bu Habere 392 Yorum Yapılmış

NATO Askeri Komitesi Başkanı Petr Pavel Washington’da gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiye’nin Rusya’dan almayı planladığı S-400 savunma sistemiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

"SONUÇLARI OLUR"

Askeri kaynaklı haberleriyle bilinen Janes habersitesinin aktardığına göre NATO Askeri Komitesi Başkanı Pavel, Türkiye’nin NATO savunma sistemine entegre edilmeyen söz konusu alımının ‘sonuçları’ olacağını söyledi.

Çek General Petr Pavel, konuyla ilgili açıklamasında, “Egemenlik ilkeleri elbette savunma ekipmanlarının alımında da geçerli. Ama ülkeler her ne kadar karar vermede bağımsız olsalar da aldıkları kararın sonuçlarına da katlanmak konusunda da bağımsızlar.“ dedi.

Rus uzman: Delinin biri Türkiye'ye saldırırsa...

YORUMLAR 392
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet sonuçları olur, Olur'da, Sonuç MEYDAN' da belli olur.
    Cevapla
  • Alibaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye gibi bir ülkenin kendi hava savunma sistemlerinde bu kadar gec kalmasi ve birkac patriot sistemine muhtac olmasi cok garip bir olaydir.
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır nato üyesi olan yunanistanda s-300 var ama hiç bir problem yok biz alınca ne oluyor da problem oluyor? Bize gelince problem çıkarıyorlar nato üyeliğini gözden geçirip alternatif bir sistem üzerinde çalışmak lazım.
    Cevapla
  • Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonraki sonuç, Nato için önemli. İşine geldiğnde dost işine gelmediğinde düşman olan bizden değildir.
    Cevapla
  • mamiko 6 yıl önce Şikayet Et
    terör saldırıları ayrılıkçı hareketler sokak eylemleri ve darbe girişimleri denendi sırada direkt saldırı ve doğrudan ambargo var demek istiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu