Arkadaşının intikamı için Hakkari'de kalmış!

Şemdinli'de şehit olan 6 asker ve 2 korucudan sözleşmeli piyade er Sercan Kara'nın, yaklaşık 4 yıldır Hakkari bölgesinde görev yaptığı belirtildi.

Arkadaşının intikamı için Hakkari'de kalmış!
Arkadaşının intikamı için Hakkari'de kalmış!
GİRİŞ 02.11.2017 15:14 GÜNCELLEME 02.11.2017 15:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bir süre önce Sercan Kara'nın da bulunduğu konvoya saldırı düzenlendiği ve Konyalı 1 arkadaşının şehit olduğu aktarılırken, bu olay sonrası izne ayrılan Sercan Kara'nın memleketi Gelendost'a bağlı Yenice Köyü'ne geldiği belirtildi. Tayini İzmir'e çıkan Sercan Kara'nın "Arkadaşımın intikamını almadan başka bir yere gitmem" diyerek Hakkari'ye dönmek istediği ve izninin yarısında görev yerine döndüğü kaydedildi.

"ÖYLE ÇOK YAĞMUR YAĞIYOR Kİ"

Şehit Sercan Kara'nın en son dün akşam ağabeyi Sinan Kara ile telefonda görüştüğü ve "Buraya öyle çok yağmur yağıyor ki 1 metre ilerimi göremiyorum. Komutanlar istirahate çekti. Yarın sabah tekrar içtimaya çıkacağım" dediği kaydedildi.

KARDEŞİ DE SÖZLEŞMELİ ER OLMAK İSTEDİ

Şehit Sercan Kara'nın ağabeyi ve babasının balıkçılık yaptığı, kendisinin de sözleşmeli er olmadan önce bu işle uğraştığı belirtildi. Şehidin kardeşi Adil Kara'nın ise daha önce astsubaylık için dün de sözleşmeli er olmak için başvurduğu kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Sassas 6 yıl önce Şikayet Et
    Elli küsür yaşındayım askerde KESK'in nişancıydım devletim bana görev verse doğuda koşarak gitmezsem namerdim bir kaç soysuz temizleme imkanım olurdu şehitlerimize allahımdan rahmet Gazi'lerimize acil şifalar diliyorum yakınlarına ve Türkiye'min başı sağolsun diyorum şehitlikte kısmet işi biz layık olamadık o mertebeye
    Cevapla
  • sade 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izni ile bende hazırım her zaman devletimiz yeterki çağırsın. biz asker doğduk askerrr. bu böyle biline.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah şehitlerimizin. Kederli ailelerin ve Türk milletin başı sağ olsun. Allah kaza belâdan esirgesin askerlerimizi devletimizi milletimizi. Amin
    Cevapla
  • talha 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izniyle, Bir ölür bin diriliriz
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Koçum benim sen Büyük Türk Milletinin Rabbine Vatan için adadığı KOÇ lardansın. Mekanın Cennet Osun. Allah için Vatan için Namus için bizlerde hazırız. Yeterki TSK gelin Türklerin düğünü var desinler.
    Cevapla
  • ilhan 6 yıl önce Şikayet Et
    allahım gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşaallah içimize kor düştü ama bu bizi yıldırmayacak ne mutlu türküm diyene...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza: Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi