İstanbul'a giriş-çıkışlar tutuldu! Dev operasyon

İstanbul'da, hava ve deniz polisinin desteğiyle gerçekleştirilen Kurt Kapanı-10 operasyonu kapsamında çok sayıda noktada uygulama başlatıldı.

GİRİŞ 15.11.2017 14:14 GÜNCELLEME 15.11.2017 15:58
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın koordine ettiği ve 14.00'te başlayan Kurt Kapanı-10 operasyonuna, İstanbul emniyetine bağlı tüm şube ve ilçelerden polisler katıldı.

HAVA, DENİZ KARA

Havacılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis helikopteri, Deniz Şube Müdürlüğü'ne ait polis botları ve dedektör köpeklerin de yer aldığı operasyon kapsamında, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları, vapur iskeleleri, halkın yoğun bulunduğu tüm ilçelerdeki caddeler ve meydanlar, suç oranının yüksek olduğu semtler, umuma açık mekanların da aralarında bulunduğu çok sayıda noktada, uygulama ve denetim gerçekleştirildi.

Polis ekipleri, şüpheli görülen kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaparken, umuma açık bazı mekanlar ve iş yerlerinde de arama yapıldı.

Kurt Kapanı-10 operasyonu kapsamında denetim ve uygulamalar saat 16.00'a kadar sürdü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Ordulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir de şu kasden emniyet şerit den kaçanları trafik den men etseniz çok sevinirdik. Trafik terrörü artık pkk dan bile güçlü oldu.
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman Dikkat, Kaçırmayın.. İt, kopuk hemen kendini belli ediyor, Tutun, Bırakmayın...
    Cevapla
  • dursun 6 yıl önce Şikayet Et
    bence hata şurda. davul zurna ile ilan edilmesi. bu işleri gizli yapamazlarmı? bunu duyan alternatif yollarla geçecek veya o gün bekleyecek. arama fiyasko olacak aniden olmalı medya ayağıda kesilmeliki kimse haberdar olmadan bu işler yapılsın
    Cevapla
  • Adali 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğma büyüme istanbulluyum Gaziosmanpaşa da 34 yıl yaşadık 2 yıl önce ailece komple kusadasina yerleştik yeniden doğmuş gibiyim. İstanbul artık yaşanacak biryer değil İstanbul'da yaşamak zulümdür kurtuldum cok suker ne uyuşturucu var ne terörist nede hirsizlik buranın insanları hemde kültür seviyesi çok yüksek
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Aferin nankör şimdi öyle oldu hala İstanbul bize Allah’ın lütfu boş boş konuşma nankör
    Cevapla
  • eskipazar Lı 6 yıl önce Şikayet Et
    darisi basima
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    yukarda vatan arkadsima katiliyorum.bagcilar didik didik aranmali.daha gecen hafta 23 aracin teyipleri calindi.iki defa benim aracin teyibi calindi.girilmedik ev birakmadi hirsizlar.kamerayla arabamdan teyip calanlari polise savciliga verdigim halde yakalanmiyolar.evet birilerinin dedigi gibi istanbulda guvenlik yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı