Sosyal medyada paylaşılmıştı! Gerçek ortaya çıktı

Sosyal medyada "İbretlik Bir Durum" başlığıyla paylaşılan yazının yalan olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılmıştı! Gerçek ortaya çıktı
Sosyal medyada paylaşılmıştı! Gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 16.11.2017 14:31 GÜNCELLEME 16.11.2017 14:31

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, son günlerde sosyal medyada kendisine atfedilen "İbretlik Bir Durum" başlıklı yazı hakkında açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"40 senedir müslümanlara İslamı anlatmaya çalışıyorum ama maalesef Müslüman görünümlü bazı kimseler İslamı anlamamakta direniyorlar. Bu cahil takımı hak-hukuk nedir bilmediklerinden kendi dinlerine göre meşru saydıkları iftiraları yapabiliyorlar. Söz konusu yazıyı okuyanlar üslubundan da anlaşıldığı gibi bana ait olmadığını kolayca anlarlar. Allah'a şükür şimdiye kadar böylesine cahil ve seviyesiz konuşmalar yapmadığım gibi yazmadım da. Bu yazıyı yazmış olan Müslüman düşmanı herkimse büyük bir ihtimalle ya FETÖ'den ya da Netanyahu'dan emir almıştır. Şayet bu yazıyı yazan kendisine müslüman diyorsa bilsinki bana bu iftirayı attığı için hakkımı helal etmiyorum. Kıyamette de yani huzuru ilahide  adını yazamayacak kadar korkak olan bu münafıktan hesabını soracağım. Allah bizi Abdullah İbn-i Ubeyy, FETÖ veya bu yazının yazarı gibi münafıkların şerrinden korusun. Daha önce yaptığım gibi elbetteki devletin bazı tasarruflarını tenkid ediyorum. Ama mevcut hükümeti de  Sultan Abdülhamit'den bu yana gelmiş geçmiş en iyi hükümet olarak görüyorum.

Kamuoyuna böyle korkak münafıkların yaptıklarını telin ettiğimi arz ediyor, Allah'tan bizi bu gibilerin şerrinden korumasını diliyorum."

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma

İşte sosyal medyada paylaşılan söz konusu paylaşım:

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
Brezilya'da can kaybı 56'ya yükseldi, vatandaşlar çatılardan böyle alındı