Haber7'ye bir ödül daha

Bem-Bir-Sen tarafından Diyarbakır'da düzenlenen ödül töreninde Haber7.com yılın haber sitesi ödülünü aldı.

Haber7'ye bir ödül daha
Haber7'ye bir ödül daha
GİRİŞ 11.01.2018 09:57 GÜNCELLEME 11.01.2018 18:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası'nın yaşamını yitiren sendikanın eski genel sekreteri adına verilen "İbrahim Keresteci Basın Ödülleri" sahiplerini buldu.

Bem-Bir-Sen tarafından düzenlenen ödül töreninde Yılın haber sitesi ödülünü haber7.com adına Haber7 Yayın Koordinatörü Osman Ateşli aldı. Törende Kanal 7 ve Ülke Tv  de ödüle layık görüldü. Kanal 7 ve Ülke Tv'nin ödülünü Ülke Tv Haber Koordinatörü Mustafa Güngör aldı.

MEHDİ EKER DE TÖRENE KATILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, bir otelde düzenlenen törende, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Şehirlerin medya yolu ile tanıtılmaya başlandığı son 40 yılda kadim Diyarbakır şehrinin maalesef terörle boğuştuğuna dikkati çeken Eker, bu nedenle televizyon ve gazetelerde kentin tarihsel ve kültürel değerlerinin ön plana çıkmadığını söyledi.

SEKİZİNCİSİ DÜZENLENDİ

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay da trafik kazası sonucu 2010'da yaşamını yitiren sendikalarının eski Genel Sekreteri İbrahim Keresteci anısına verilen basın ödüllerinin bu yıl sekizincisini düzenlediklerini belirtti.

YORUMLAR 1
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeten çok güzel bir habee sitemiz ( Haber 7 ) var , tüm çalışanların emeklerine sağlık , başarılarınızın devamını dilerim. Yolunuzdan sapmadan aynı çizgide devam inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!