Aheng-i Hümayûn'ün gala gecesi Esenler'de

Divan sahibi dokuz Osmanlı padişahının şiirlerinin, senfonik orkestra eşliğinde seslendirildiği "Aheng-i Hümayûn" albümünün gala gecesi düzenleniyor.

Aheng-i Hümayûn'ün gala gecesi Esenler'de
Aheng-i Hümayûn'ün gala gecesi Esenler'de
GİRİŞ 25.01.2018 13:48 GÜNCELLEME 25.01.2018 13:48

Esenler Belediyesi'nin, Osmanlı padişahlarının edebi ve kültürel yönlerinin gelecek nesillere aktarılması, ecdadın eserlerinin tanıtılmasını ve anlaşılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği "Aheng-i Hümayûn" projesinin gala gecesi Esenler'de gerçekleştirilecek. Fatih Sultan Mehmed, II. Bayezid, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Sultan III. Murad, Sultan I. Ahmed, Sultan II. Osman, Sultan III. Ahmed ve Sultan III. Selim'in şiirleri, aralarında Ömer Tuğrul İnançer, İbrahim Sadri, Serdar Gökhan ve Feridun Özdemir gibi sanatçıların da bulunduğu dokuz yorumcu tarafından seslendirildi. Albümün gala gecesinde, padişahların şiirlerini seslendiren sanatçılar, sahnede birer şiir yorumlayacak.

Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun yanı sıra sanat camiasından çok sayıda ismin de katılacağı "Aheng-i Hümayûn" albümü gala gecesinde kurumunuzu temsilen bir arkadaşımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Belediye Başkanlığı Basın Danışmanlığı

Tarih : 27.01.2018 Cumartesi

Saat : 19.00 Kokteyl 20.00 Gala

Yer : Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi

Nene Hatun Mah. 1. Kemal Hatipoğlu Caddesi 108. Sokak No:4 / Esenler 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama geldi