İstanbul Emniyet Müdürü: Afrin'e sel olup akarız

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, Afrin operasyonuyla ilgili konuştu.

GİRİŞ 30.01.2018 16:03 GÜNCELLEME 30.01.2018 23:54
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, denetimin kolaylaşması için Mobil Emniyet Teknolojileri (METE) adlı bir sistem geliştirdi. METE projesinde başarılarına göre sıralamaya giren polislere ödül verildi. 

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla başlatılan proje kapsamında "METE" yazılımı tamamlandı. Denetimlerin geliştirilmesi, personelin çalışmalarının raporlanması için defter sisteminden dijital ortama geçildi. Geçtiğimiz yıl deneme sürümü olarak kullanılmaya başlayan METE projesi bugün Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde (PEKOM) düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Programda, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Çatal, METE Projesi hakkında bilgi verdi. İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelinden oluşan folklor takımı toplantı öncesi kısa bir gösteri düzenledi. Bu sıra folklorcular gösteri sırasında açtığı Türk Bayrağını, Emniyet Müdürü Çalışkan'a hediye ettiler. METE projesi kapsamında bu zamana kadar yapılan çalışmalarda başarılı olan polisler tebrik edildi ve çeşitli hediyeler verildi. 

 

MEHMETÇİĞİMİZ AFRİN'E GELİN DESE, SEL OLUR AKARIZ

Emniyet Müdürü Çalışkan,  Zeytin Dalı harekatına değinerek, “Allah onların yardımcısı olsun. Eğer onlar gelin desin, biz buradan sel gibi akar Afrin'e de geliriz, daha ilerisine de gideriz. Önlerindeki her engeli kaldırır atarız. Allah'ım onların muhafızı olsun, başarılı kılsın" dedi.

 

YORUMLAR 34
  • adsız 6 yıl önce Şikayet Et
    her kes kendi alanında işini hakkını namusu ve şerefiyle yapsın hakkın yolundan gitsin yeter
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Munbice girelim orayi da biz halledelim.
    Cevapla
  • Balıkesirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinizden öperim sayın emniyet müdürüm. Allaha emanet olun
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben de İstanbulda polisim. Müdürümü tebrik ediyorum. ALLAHın izniyle afrine de gideriz. Arkamıza bile bakmayız. Vatan için, asil milletimiz için, bayrağımız için ne görev düşerse hazırız.
    Cevapla
  • ugur btn 6 yıl önce Şikayet Et
    Seksen milyonluk bir ordu var bu ülkede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!