Düğüne giderken ölümden döndüler

TEM Otoyolu Sadabad Viyadüğü'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında düğüne giden nişanlı çift ve arkadaşları ağır yaralandı.

Düğüne giderken ölümden döndüler
Düğüne giderken ölümden döndüler
GİRİŞ 09.09.2007 15:11 GÜNCELLEME 09.09.2007 15:11

Edinilen bilgiye göre, olay, Sadabad Viyadüğü TEM istikametine giden yol üzerinde meydana geldi. Plakası belirlenemeyen Hyundai marka bir otomobilin trafikte seyrederken ön kaputu açıldı. Durumu fark eden diğer sürücüler kaza yapmamak için frene bastı.


Yeniköy'de bir düğüne gittikleri öğrenilen Dilek Gül (28), nişanlısı Kaan Karabulut (33) ve arkadaşları Osman Bozyegik (29) ağır yaralandı. Kaan Karabulut, öndeki araçların frene ani fren yapması nedeniyle önündeki bir otomobile çarptı.


Büyük panik yaşanan  yolda Kaan Karabulut'un arkasından gelen 10 VN 601 plakalı kamyon sürücü Ramazan Sıkıcı, Kaan Karabulut'a, 34 BG 5025 plakalı hafriyat yüklü kamyonun sürücü Veysel Çodur da bariyerlerin üzerine çıkarak Ramazan Sıkıcı'nın aracına arkadan çarptı. Hurdaya dönen otomobilin içinde bulunan yaralılardan Dilek Gül ve Kaan Karabulut vatandaşlar tarafından çıkarıldı.


Osman Bozyegik ise arka koltuğunda oturduğu otomobilin içinde sıkıştı. Olay yerine gelen ambulans, ilk müdahaleyi durumu ağır olan Kaan Karabulut'a yaptı.


Ambulanslardan ikincisi yolun ters istikametinden geldiği için otomobilin içinden çıkartılan Osman Bozyegik sedye ile viyadüğün korkuluklarından karşı şeride geçirildi. Kaan Karabulut ve Osman Bozyegik, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, Dilek Gül ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Kazadan sonra yol uzun bir süre trafiğe kapatılırken kazaya sebep olduğu iddia edilen Hyundai marka otomobil olay yerinden kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar MOBESE kameralarından kaçan aracın tespit edilmesi konusunda polis ekiplerini uyardı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, yaralıların durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden detayları anlattı
Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal'dan nikahta duanın engellenmesine skandal yanıt!