Bakan Soylu'dan 'ABD Büyükelçiliği' açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ABD Büyükelçiliğine ateş açılması ile ilgili açıklamasında "Arkadaşlarımız araç ve araç içindeki kişilere ulaşmaya çalışıyor" dedi.

GİRİŞ 20.08.2018 15:27 GÜNCELLEME 20.08.2018 15:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Soylu açıklamasında “Saat 05.30 itibarıyla böyle bir saldırı gerçekleşti. Arkadaşlarımız o saat itibarıyla teknik olarak analizlerini yapıp araç ve aracın içindeki kişilere ulaşmaya çalışıyorlar. Olayın ayrıntılarını, nedenini ancak bu olayı gerçekleştirenlere ulaşınca öğrenmiş olacağız. Olayla ilgili bütün ayrıntıları elde etmeden bir şey söylemek çok yanlış olabilir" dedi.

YORUMLAR 3
  • mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    maşallah Allah yolunu bahtını açık etsin sayın bakanım canla başla çalışıyor hizmet ediyorsun..Ülke ve millet olarak seni Allah için seviyor ve dürüstlüğüne samimiyetine inaniyoruz...
    Cevapla
  • elaziz 5 yıl önce Şikayet Et
    Aceleye gerek yok,şu mübarek bayram öncesi polislerimizi yormayın.Gerekli araştırma ve incelemeler bayram tatili dolayısıyla tatil sonrasına bırakılmıştır dememiz lazım hem Abd denen Büyük Şeytan içişleri bakanımıza yaptırım kararı almamışmıydı tamda hesap görme zamanı.Zaten bu eylemi Kahrolsun Kapitalizm diyen ancak Kapitalistlerin tasmalıları DHKP,TIKKO,TKPML yada Pkk'lı uşaklardan biri yapmıştır. Sonucu görecez.
    Cevapla
  • tora 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün açıklamaları bırakın soylu yapsın. abd soyluyla temas etsin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!