Bahçeli'den sert uyarı! 9 Eylül'ü hatırlattı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu. Bahçeli, "Bu bir papaz meselesi değildir. ABD darbeci yoldaşlarını kurtarmak için bunu yapıyor" derken, "Yunanistan'ın bu tür davranışlarla bir gün 9 Eylül'ü hatırlar hale gelmemesini temenni ederim" dedi.

GİRİŞ 22.08.2018 14:37 GÜNCELLEME 22.08.2018 16:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Partililerle gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan MHP lideri Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Yunanistan'da darbecilere iltica hakkı tanımasına sert tepki gösterirken, rahip Brunson üzerinden ABD'yi eleştirdi.

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmalarından satırbaşları;

 

 

- Bir papaz uğruna Türkiye ile ilişkilerini, dostluk ve müttefiklik anlayışını yok farz edebilecek bir hataya düşen Trump'ın kafasında acaba ne vardır  Bunu iyi anlamalıyız. Bu bir papaz meselesi değildir. Türkiye'ye darbe teşebbüsünün arka planı olan ABD, darbeci yoldaşlarını kurtarmak için bunu yapıyor.

- Türkiye'de her parti, parti içi meselelerini, partiler arası rekabeti bir kenara bırakıp milli bekayı koruyabilecek bir anlayışa sahip olmalıdır.

- Yunanistan'a yakışmayan bir tavır. Yunanistan'ın bu davranışlarla bir gün 9 Eylül'ü hatırlar hale gelmemesini temenni ederim.

- Türkiye, geleceğini Katar'a bağlamış durumda değil

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Recep Çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeli gereksşz konuşuyor,boşuna laf ediyor.Şimdi ne alaka 9 eylül hatırlatması? Savaş mı ilan edeceksin Yunanlıya?
    Cevapla
  • osmanlı/bizans 5 yıl önce Şikayet Et
    abd şu an bizans imparatorluğunu temsilediyor,türkiye de osmanlı imparatorlugunu, haliyleyunanistanı abd eyaletigibi görmek lazım, 15temmuzda abd den süphelenmekle birlikte darbecilerin yunanistana kaçtıgını öğrenince, abd parmağı kesinleşmiş oldu
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistanı alalım plakasını 82 yapalım adınıda yeni trakya koyalım 82 .vilayetimiz olsun.eninde sonunda bu olacak ahada yazın bi kenara
    Cevapla
  • alparslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Sayın Bahçeli
    Cevapla
  • Okur 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet ABD darbeci piyonlarına sahip çıkıyor. Aynı CHP ye sahip çıktığı gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar