İstanbul'da tüm giriş çıkışlar tutuldu!

İstanbul genelinde; havalimanları, vapur iskeleleri ve otoyolların da aralarında bulunduğu çok sayıda noktada denetimler yapılıyor. Denetimlere polis helikopteri ile deniz polisi de destek veriyor.

İstanbul'da tüm giriş çıkışlar tutuldu!
İstanbul'da tüm giriş çıkışlar tutuldu!
GİRİŞ 23.08.2018 18:19 GÜNCELLEME 23.08.2018 18:23
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın koordine ettiği Kurt Kapanı-22 denetimlerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki, tüm şube ve ilçelerden polisler katılıyor.

Özel harekat polisleri de denetimler noktalarında önlem alıyor. Havacılık Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis helikopteri, Deniz Şube Müdürlüğü’ne ait polis botları ve detektör köpeklerin de yer aldığı denetimler kapsamında, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları, vapur iskeleleri, halkın yoğun bulunduğu tüm ilçelerdeki caddeler ve meydanlarda, denetim gerçekleştiriliyor.

 

 

Denetimlerde polis ekipleri, şüpheli gördükleri kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaparken bazı mekanlar ve iş yerlerinde de arama yapıyor. 188 noktada 2480 Personelin katıldığı denetimler kapsamında Taksim Meydanı ve Kadıköy Bostancı İDO iskelesi önünde şüpheli görülen araçlar durduruldu. Şüpheli araçlar dedektör köpekleriyle arandı.

YORUMLAR 39
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi de niye haber veriyorsunuz ki ?
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    herkes biliyorki HDP li vekiller PKK ile işbirliği içinde,bu denetimlere bilhassa onların arabaları dahil olsun,eğer onlara denetim uygulanmassa arabalarında,üstlerinde,çantalarında her türlü şeyi taşıyabilirler,bomba,silah vs gibi.
    Cevapla
  • Vatandas fatihli 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki sonuc ve veriler ne zeytinburnu fatih kumkapi vizesiz yabanci kayniyor fuhus gunduz saati pazarlik uyusturucu kaptikacti aksaray taksim polis hep alanda olmali masa basi polis yok artik civi gibi polis var olsun
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH tüm güvenlik güçlerimize kolaylıklar versin....
    Cevapla
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Suç aleti arıyorlarsa evlerin içine gireceksin herkes silahlı kaç silahtan geçilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?