Bu kez de o ilde! Çocuk parkına ateş açıldı

Pendik'te bir magandanın çocuk parkına ateş açmasının ardından benzer bir olay da Karaman'da yaşandı. Karaman'da çocuk parkında oturan 2’si çocuk 3 kişiye kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce otomobilden pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu Mustafa Y. (16), Ali K. (15) ve Faruk Örs (20) yaralandı.

GİRİŞ 31.08.2018 06:24 GÜNCELLEME 31.08.2018 09:07
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Olay, saat 20.45 sıralarında Mümine Hatun Mahallesi 1475 Sokak’ta bulunan çocuk parkında meydana geldi. Mustafa Y., Ali K. ve Faruk Örs çocuk parkında oturdukları sırada, parkın yakınına gelen bir otomobilden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle üzerlerine ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu bankta oturan Mustafa Y., Ali K. ile Faruk Örs yaralandı. Silah seslerini duyan çevredekiler parktaki yaralıları fark edince sağlık görevlilerine haber verdi.

 

 

Ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Y. ile Ali K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 28
  • Muş'lu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve benzeri hadiseleri sadece ve sadece basit maganda işi olarak görürsek yanılırız. Tetiği çeken çapulcu, ayyaş, keş birisi olabilir. Fakat arka planda sinsice tahrik eden, teşvik eden, destekleyen, kullanan bir mihrak var. Ekseriyetle yabancı istihbarat örgütleri kritik zamanlarda kullanmak için sosyal hassasiyet alanlarını tespit etmek maksadıyla sondaj yapıyorlar. Bunun adı bizim lisanımızda: FİTNE!!!
    Cevapla
  • SALARHA,LI.53 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuk parklarına bitişik evlerde yaşayanlar milletin doğurup sokağa saldığı çocuklarının gürültüsünü dinlemeye mecburmu? milleti bunaltıyorlar bağırıp çağırarak.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler yine basladi.
    Cevapla
  • GeziZekalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Gece yarılarına kadar o parklar dolu ben anlamıyorum bu çocuklar küçükse o saatlerde uyumuş olmaları gerekiyor. Büyüklerse neden çocuk parkındalar gidecek demek ki hiç yerleri yok bu gençlerin sabahlara kadar orayı burayı yakıp kırıyorlar sıkıntıdan..
    Cevapla
  • erlblc 5 yıl önce Şikayet Et
    caydırıcı cezalar gelmedikçe hergün bu tarz olayları duymaya devam ediceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak