Üniversiteli genç çorbacıya gitti, canından oldu

Antalya'da çorbacıda kavga ettiği kimliği belirsiz kişi tarafından alnından tabancayla vurulan üniversite öğrencisi Murat Can Öztürk (23), 3 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Üniversiteli genç çorbacıya gitti, canından oldu
Üniversiteli genç çorbacıya gitti, canından oldu
GİRİŞ 05.09.2018 12:51 GÜNCELLEME 05.09.2018 12:53
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Olay, 2 Ağustos Pazar günü sabaha karşı Muratpaşa ilçesi Şarampol Caddesi'nde meydana geldi. Çorbacıya giden Akdeniz Üniversitesi Maliye Bölümü son sınıf öğrencisi Murat Can Öztürkile bir başka müşteri arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İş yeri çalışanları ve diğer müşteriler araya girerek tarafları ayırdı.

Çorbacıdan çıkan taraflar, dışarıda yeniden kavgaya tutuştu. Kavga sırasında Öztürk, alnından tabancayla vuruldu. Öztürk, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Öztürk, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

 

 

Öztürk'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından Kepez İlçesi Sütçüler Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 50
  • HakanDE 5 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi olaylar oldukça ülkeyi yönetenlerin veballeri arttıkça artıyor, ahiret hesapları çok cetinlesiyor ve bakıyorum çokta umurlarında gibide görünmüyor. Bittigimizin göstergesi!! Allah kul hakkına girmekten bizleri korusun. Aminn
    Cevapla
  • URFALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu kadın cinayeti olsaydı medyamız dahil herkes ayağa kalkardı.biz söylemekten bıkmayız cinayetlerin önünü kesmek için kısasa kısas şarttır vede farzdır,bunu ancak bu yolla hallederiz.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Mynet ve Daily Motion sitelerinde videosunu izledim, iki kişi kovboy filmlerindeki banka soyguncuları gibi geriye doğru yürüyerek şarjörleri bitene kadar yaylım ateşine tuttuktan sonra dönüp rahatça kaçıyorlar. Planlı ve profesyonel bir cinayete benziyor.
    Cevapla
  • sorun şu: 5 yıl önce Şikayet Et
    çorba içerken birbirlerine bakmışlardır...
    Cevapla
  • fhr 5 yıl önce Şikayet Et
    haber medyatik olursa 15-20 yıl olmazsa 5-10 yıl diyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar