Taksici kahyasından UBER şoförüne tehdit kamerada!

Taksici kahyasından UBER şoförüne tehdit kamerada!

GİRİŞ 12.11.2018 10:41 GÜNCELLEME 12.11.2018 10:45
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Atatürk Havalimanı’nda taksi durağı kahyası olduğu iddia edilen bir şahıs, Türk ve turist iki kadının valizlerini bagaja koymaya çalışan UBER sürücüne müdahale etti. Valizleri koydurtmadığı gibi “Senin ağzını burnunu kırarım” diyerek tehditler savuran şahıs cep telefonu kamerasına yansıdı. 

 

 



Atatürk Havalimanı’nda uygulamadan UBER aracı çağıran Türk ve turist iki kadın, aracına binmek istedi. O esnada UBER sürücüsünün kadınların valizini bagaja koyduğunu gören ve taksi durağı kahyası olduğu iddia edilen kimliği belirsiz bir şahıs, aracın bagajını kapatmaya çalıştı. Sürücünün cep telefonuyla kayıt yaptığını görerek tepki gösteren şahıs, önce telefonu elinden almaya çalıştı. Kadın turistin “Sen deli misin? Problem nedir?” sözüne karşılık şahıs, “Burada değil dışarıda bineceksiniz” diyerek yolcuların araca binmesini engelledi. 

“Bayanlar olmasa senin ağzını burnunu kırardım” 

Bunun üzerine kadın polis çağırmak istedi. Ardından geri adam atan şahıs, “Yazıklar olsun, şu bayanlar olmasa senin ağzını burnunu kırardım. Kime izletirsen izlet, şerefsizler” diyerek UBER sürücüsünü hem tehdit etti hem de hakaret etti. Tüm bu yaşananlar ise sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

YORUMLAR 54
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Artı uber taksici ile müşteri arasını bozan tamamen sessiz ve nasihatsiz yani organizeli kayıtlı tehditli sistem istiyor. Buda gayri meşru işlerin sessiz yapıldığı hatta kişilerin bilgilerini sattığı haberleri Batıda çıkmıştır.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Ortalığı karıştıran uber dır. Sabırlı olun. Hukuksuz sessiz kaçak hırsızlık yaparak iş yapan uber dır. Saygısız taksici başka bir şey kaçak kanunsuz iş yapmak başka bir şey. Resmi gibi görünen korsan taksiyi tehdit eden taksici haklı çünkü resmi taksi o adam. Amerikan şirketi uber defol git ülkemde fitne çıkarma. Biz kendi aramızda problemlerimizi çözeriz! Abd nin gittiği yerlerde hep bela kaos vardır.
    Cevapla
  • dadaş35 5 yıl önce Şikayet Et
    Taksicilere bakıyorsun adamın cacığı çıkmış canını nasıl emanet edeceksin kaldiki bir yolcu için insan hayatını hiçe sayan Taksi ve Dolmuşları yasaklamak lazım hele hele Menemen dolmuşları.
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ukalalık arkadaş ya herkes racon kesip kural koyuyor kim kardeş bu taksiciler uber yasaksa bilindin değilse herkes haddini bilsin serbest piyasa ise kendini değiştir geliştir suçu kendinde ara başkasında değil. Bir de Allah gözünü doyursun diyorum.
    Cevapla
  • yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu taksici rezilliği nedir?yapın kanuni düzenlemeyi, bırakın vatandaş tercihi yapsın.İyi olan kazansın.Taxi tekel mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’