Beşiktaş'ta dehşet! Zorla arabaya bindirip...

Beşiktaş Arnavutköy'de sahilde yürüyen 70 yaşında bir adamı soru sorma bahanesiyle araca bindirip paralarını aldıktan sonra yola atan şüpheliler kaçtı. Yüzünden yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 09.12.2018 13:00 GÜNCELLEME 09.12.2018 13:06
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Arnavutköy Sahil'de yürüyen 70 yaşındaki bir kişiyi sahil yolundan gelen bir otomobildeki iki şüpheli soru sorma bahanesiyle aracın yanına çağırdı. Yaşlı adamı zorla araca bindiren şüpheliler, Aşiyan Mezarlığı'nın yanındaki yokuşa geldiklerinde aracı durdurarak, yaşlı adamın cebindeki paraları aldı.

Bin dolar ve 2 bin lirayı gasp eden şüpheliler, yaşlı adamı otomobilden atarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Hafif yaralı adamı gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Polis ilk ifadesi olay yerinde alınan yaralıyı taksiye bindirerek hastaneye götürüldü.

Gasp edilen adamın hastanedeki tedavisinin ardından Arnavutköy Polis Merkezi'nde ifadesi alınacağı öğrenildi. Polis çevredeki güvenlik kameralarını incelerken, kaçan şüphelileri arıyor.  

 

 

YORUMLAR 28
  • vatandaş rıza 5 yıl önce Şikayet Et
    ağır cezalar olsa bu tip olaylarla asla karşılaşmazdık çünkü hayatı içerde geçerdi birde her noktaya bir kamera yerleştirilmeli diye düşünüyorum en azından çaydırıcılığı olur..
    Cevapla
  • yuki 5 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeli, kanunlar yetersiz, kanunlar sertleşmeli, cezalar yetersiz diyen arkadaşlar, abd de hepsi var. polis keyfine göre insan öldürebiliyor fakat en çok suç orada işleniyor. bu iş önce aile içinden başlayıp devam eden eğitimle çözülür. herkesin polisi vicdanı olursa bu işler biter ancak. maalesef o da hayal gibi görünüyor.
    Cevapla
  • hssi 5 yıl önce Şikayet Et
    takip edilmiş olduğu anlasiliyor.ve bu paradan haberdar olan birileri olabilir,
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar sertlestirilmeli caydirici olmali bu gaspcilar nereden buluyor bukadar cesareti
    Cevapla
  • tesbit 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar yetersiz ve yıldırıcı değil, bu işler meslek haline gelmiş. Adalete güven sarsılmamalı.
    Cevapla
  • dadas 5 yıl önce Şikayet Et
    çoktan sarsıldı haberin yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış: Şimdiden ilan etti
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?