Teröristlerin saklandığı mağaraya bomba yağdı

Tunceli’de teröristlerin bulunduğu mağara, Türk Hava Kuvvetlerinin 2 savaş uçağı tarafından bombalandı. Tunceli Valiliği'nin yaptığı açıklamada teröristlerin tümünün etkisiz hale getirildiği belirtildi.

GİRİŞ 21.12.2018 17:01 GÜNCELLEME 21.12.2018 17:37
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Tunceli kırsalında 6 teröristin yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda iki farklı bölmeden oluştuğu tahmin edilen mağarada sıkıştırılmasının 9'uncu gününde de teslim olmaması üzerine savaş uçakları devreye girdi. F-16 savaş uçakları mağarayı vurdu.

 

 



VALİLİK AÇIKLADI: TÜMÜ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Tunceli Valiliği'nin yaptığı açıklamada, "Ovacık Kırsalında İl Jandarma Komutanlığımızca 13 Aralık 2018 Tarihinde başlatılan ve 9 gündür devam eden operasyonda; bir mağara içerisinde teröristler tespit edilmişti. Mağara içerisinde bulunan teröristlere yapılan tüm teslim ol çağrılarına ateşle karşılık vermeleri ve teslim olmamalarından sonra bugün mağaraya gerçekleştirilen Karadan ve havadan yapılan operasyonla mağara içerisinde bulunan tüm teröristler etkisiz hale getirilmiştir." ifadelerine yer verildi

ARALARINDA SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER DE VAR

Mağarada, PKK ile MLKP’nin sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu terörist grubun saklandığı tespit edilmiş, teröristleri etkisiz hale getirmek operasyon başlatılmıştı.

İşte etkisiz hale getirilen teröristler

YORUMLAR 73
  • taha 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş darısı burun teröristlerin vede onları destekleyen lerin başına geberin inşallah yok olun
    Cevapla
  • Kader 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık size bir hiç uğruna gencecik yaşta iki dunyanizi da rezil ediyorsunuz birlik beraberlik içinde bolluk refah içinde yaşamak ulken için çalışmak varken birilerinin maşa si olup leş olmak ne acı yani ülke kursaniz bütün ülkeleri parçalayıp sizde bir lokma olacaksınız bütün çevre ülkeler dusmaniniz olacak kapılar kapalı kimildayamaz şekilde açlık sefalet içinde ezanlari namazı yasaklayan pkk nin emrinde israil in köpeği bir ülke olacak zamanla ısrail filistinli lere yaptığı soykirimi size de yapacak sonra bize yalvaracaksiniz bizi kurtarın diye bizde merhametli insanız hainliginizi unutup acimaya başlarız size de
    Cevapla
  • Osm786 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi oldu
    Cevapla
  • ASİLBEY_06_ÇUBUK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke üzerine hesap yapanların üzerine attığınız mermilerin bir tanesi boşa gitmesin.Ellerinize sağlık.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık Mehmetçiğimiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tele1'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar'a müdahale
Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım