Hatay'da vahşet! Tesadüfen buldular

Hatay’da gece saatlerinde çöp toplayan temizlik personellerin konteynırın yanında gördükleri çuvaldan kadın cesedi çıktı. Elleri ve ayakları bağlandığı belirlenen kadının üzerinden kimlik çıkmadı. Cesedi fark eden temizlik personeli olay yerinde fenalaşınca tedavi altına alındı.

GİRİŞ 31.12.2018 07:47 GÜNCELLEME 31.12.2018 08:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay Hatay’ın Merkez İlçesi Antakya’nın Haraparası Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antakya Belediyesi Temizlik Personellerinin Tabakhane Caddesinde bulunan konteynırdan çöpleri topladığı sırada gördükleri çuvaldan kadın cesedi çıktı. 

Personellerin ihbarı üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi ve savcı incelemede bulundu. Yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesine götürüldü.

Ellerinin ve ayaklarının bağlandığı tahmin edilen kadının üzerinden kimlik çıkmazken olayı gören temizlik personellerinden biri olay yerinde fenalaştı. Cesedi ilk fark eden kişi olan temizlik personeli 112 ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    biz kadınlarımıza laf etmeye utanırken bu vahşilerin bir kadını öldürmesi benim çok zoruma gidiyor
    Cevapla
  • amin 5 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. zerre kadar iyilik yapanda zerre kadar kötülük yapanda karşılığını görecek. ne zaman nerede nasıl işte onu bilemiyoruz. Allah rahmet eylesin. ahireti güzel olsun. çok üzüldüm.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık. Kadınlara Kalkan ellerin kırılması lazım artık. Öldürme hakkını kimden alıyor bu katiller. İdam istiyoruz. İdam cezası gelsin artık.
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    kadın erkek demesek insanlığa karşı kalkan eller kırılsın daha doğru olur
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    bune ya hergün böyle olaymı olur? yokmu çaresi bunun? Avrupada da oluyor ama hergün değil... birde müslüman ülkesiyiz. ya idam yada çok ağır ceza olmalı
    Cevapla
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Cinayeti en aza indirmenin hatta engellemenin tek caresi idam
    Cevapla
  • rasim 5 yıl önce Şikayet Et
    olayta sadece idam diye bakmayalım, çare kısastır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza: Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı
Brezilya'da can kaybı 56'ya yükseldi, vatandaşlar çatılardan böyle alındı