Beyoğlu Belediyesi'nde devir teslim töreni

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Belediye Başkanı olarak seçilen Haydar Ali Yıldız bugün mazbatasını aldı. Daha sonra Beyoğlu Belediyesi'ne geçerek görevi bir önceki Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan devraldı.

Beyoğlu Belediyesi'nde devir teslim töreni
Beyoğlu Belediyesi'nde devir teslim töreni
GİRİŞ 10.04.2019 22:11 GÜNCELLEME 10.04.2019 22:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlerde büyük bir başarıyla Beyoğlu Belediye Başkanı olarak seçilen Haydar Ali Yıldız bugün önce Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.

Ardından Beyoğlu Belediyesi'ne geçen Yıldız, bir önceki Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan görevi devraldı. Misbah, makam odasında beraberindekilerle birlikte Yıldız'ı karşıladı.

"Beyoğlu'nu beraber yöneteceğiz"

Şimdiye kadar yaptıkları için Ahmet Misbah Demircan'a teşekkür eden Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nu Beyoğlulular ile beraber yöneteceklerini belirtti.

Yıldız şöyle konuştu:

"Beyoğlumuzun tüm insanlarına teşekkür ediyorum, oy veren de oy vermeyen de bizim vatandaşımızdır. Bütün Beyoğlu'na hizmet sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gönül belediyeciliğini Beyoğlu'nda yükselteceğiz. İnsanı esas alan, bireyi esas alan, çocuğu esas alan, yaşlıyı esas alan tarafsız hizmet anlayışını sunacağız. Gayretlerimiz artarak devam edecek. Beyoğlu için daha fazla, daha iyi ne yapacağız bunun gayretinde olacağız. Tüm hemşehrilerime ve dava arkadaşlarıma teşekkür ederim."

YORUMLAR 1
  • ahmet sarmusak 5 yıl önce Şikayet Et
    haydar beyi can-ı gönülden başarılar diliyorum rabbim yardımcısı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası