Umuda yolculukta insanlık dramı!

Sahil Güvenlik ekiplerinin İzmir Çeşme'de kurtardığı göçmenler arasında bulunan ve 4 gündür aç-susuz olduğu için bitkin düşen 11 yaşındaki Suriyeli Şiar Muhammed, hastaneye kaldırıldı.

Umuda yolculukta insanlık dramı!
Umuda yolculukta insanlık dramı!
GİRİŞ 05.08.2019 12:52 GÜNCELLEME 05.08.2019 12:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sahil Güvenlik ekiplerinin İzmir Çeşme'de kurtardığı göçmenler arasında bulunan ve 4 gündür aç-susuz olduğu için bitkin düşen 11 yaşındaki Suriyeli Şiar Muhammed, hastaneye kaldırıldı. Sahil Güvenlik ekipleri dün Çeşme Karaabdullah Burnu açıklarında iki ayrı şişme bota müdahale etti. Suriye, Filistin, Senegal, Somali ve Sri Lanka uyruklu 56 göçmen, Sahil Güvenlik botuyla iskeleye getirildi. 

Aralarında bulunan Suriyeli 11 yaşındaki Şiar Muhammed'in durumu ise yürek burktu. Babasının kucağında bitkin yatan çocuğun 4 gündür aç ve susuz olduğu öğrenilirken, kendisine verilen yiyecek ve içecekleri de yiyip içememesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Minik Şiar ambulansla hastanede tedavi altına alındı.

AYDIN'DA GÖÇMENLERE EKİPLER GEÇİT VERMEDİ

AYDIN'DA yasadışı yollardan lastik botla Yunan adalarına geçmeye çalışan 25'i çocuk toplam 42 göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından önceki gün yakalandı. Kuşadası açıklarında devriye gezen Sahil Güvenlik, lastik botta göçmenlerin bulunduğunu fark etti. Ekipler, 41'i Afganistan ve biri İran uyruklu toplam 42 kaçağı gözaltına aldı.

YORUMLAR 5
  • Bitlis 4 yıl önce Şikayet Et
    Dağlara buğdaylar serpin. Müslüman ülkede kuşlar aç,"demesinler ..." Hz Ömer (r.a) İşte biz böyle büyük bir dinin mensuplarıyız...
    Cevapla
  • huseyin yildiz 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupaya gecmelerine destek bile olmali turkiye bu adi ab nin sonu bizim elimizle olacak galiba
    Cevapla
  • kurtuba 4 yıl önce Şikayet Et
    gözünü dünya hırsı bürümeyen arkadaş sana şimdi ne desek boş ,kendini onların yerine bir koy bakalım çaresizlik insana ne yaptırıyor evin yurdun darmadağın, tecavüze uğrayan kadınlar kızlar,ölüm kol geziyor rahat yatağında akıl veriyorsun.
    Cevapla
  • Ne desem! 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlarin gözlerini dünya hırsı bürümüş. Burdan ne uğruna ölüme gittiklerini bilmeyen aptallar. Avrupalılar bunları insan yerine bile koymuyor. Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Demoxy 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim bırakın gitsinler...bize mi kaldı kalleş Avrupayı korumak..Onlar verdiği hangi sözü tuttu ha????
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...