Koronavirüs testi sonucuna minibüsle gitti: Şaşırtan savunma

Esenyurt'ta "seyrek oturma düzeni" ile ilgili olarak minibüslerde denetim yapıldı. Denetimde fazla yolcular minibüslerden indirilirken bir yolcunun "koronavirüs test sonucunu almaya gidiyorum" demesi dikkat çekti.

Koronavirüs testi sonucuna minibüsle gitti: Şaşırtan savunma
Koronavirüs testi sonucuna minibüsle gitti: Şaşırtan savunma
GİRİŞ 28.03.2020 13:42 GÜNCELLEME 28.03.2020 13:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Esenyurt'ta zabıta ekipleri koronavirüs salgını ile ilgili olarak yayınlanan genelgeler ve alınan tedbirlerle ilgili olarak minibüslerde denetleme yaptı. Yolcular ve sürücüler  "seyrek yolcu düzeni" ve "sosyal mesafe" kuralı ile ilgili uyarıldı. Toplam yolcu sayısının yarısından fazla yolcusu bulunan minibüslerde ise fazla yolcular minibüslerden indirildi. 

 

 

TEST SONUCUNU ALMAYA GİDİYORMUŞ!

Minibüste fazla yolcu sayısı bulunduğu için zabıta ekiplerince minibüsten indirilen bir kişi koronavirüs belirtileri olduğunu söyledi. Başka arkadaşlarında da belirtiler gözüktüğünü dile getiren bu kişi, "Uygulama doğru ama kimse uygulamıyor.  Yine dolmuş şoförleri uymuyor. Fazla yolcu alıyorlar. Biz de burada suçluyuz. Biz de kurallara uymuyoruz. Ben koronavirüs testi yaptırdım onun sonucunu almaya gidecektim o yüzden minibüse bindim. Arabamı eve bırakmıştım her ihtimale karşı. Hastaneye gidiyorum test sonuçlarını almak için. O yüzden binmek zorunda kaldım" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Onca insanın içine gireceğine arabasıyla gitmesi gerkmezmi? İşe gitmek zorunda olanlar var onlar biniyor arabası olmayan kişiler mecbur toplu taşıma araçlarında gidiyor Babam mesela mecbur toplu taşıma araçlarında gidiyor onun suçu ne ya sizin gibiler yüzünden hasta olursa Sorumsuzluk
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes adama yüklenmiş, tamam kendi aracı ile gitmemesi hata ama virüs riski var ise bu adam neden test sonucu belli olmadan ortalıkta geziyor, neden hastanede gözetim altında değil? Biz bu kafa ile gidersek bir çok ülkeyi geride bırakırız, Allah sonumuzu hayır etsin...
    Cevapla
  • MKöksoy 4 yıl önce Şikayet Et
    koronavirus test sonucunu negatifse telefonla pozitifse ambulansla verdiklerine eminim.
    Cevapla
  • Selami Uçar 4 yıl önce Şikayet Et
    Git arabanla. Birşey olursa polise söylersin arabayı dezenfekte ettirilip eve biraktirilir. Herkes mal sevdasına dalmış. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • Ali Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    Uçakla mı gitmesi gerekirdi...??? Hastane bahçelerinde helikopter pisti bile yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt