Kalyon Holding'den koranavirüs mücadele kampanyalarına 13 milyon liralık destek

Kalyon Holding, Milli Dayanışma Kampanyası'na 6 milyon lira, Vefa Kolileri Kampanyası'na da 7 milyon lira olmak üzere 13 milyon lira bağışta bulundu.

Kalyon Holding'den koranavirüs mücadele kampanyalarına 13 milyon liralık destek
Kalyon Holding'den koranavirüs mücadele kampanyalarına 13 milyon liralık destek
GİRİŞ 03.04.2020 18:04 GÜNCELLEME 03.04.2020 18:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kalyon Holding'ten yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının, ülkede toplumsal hayatı olumsuz etkilediği bir dönemden geçildiği belirtildi.

Devletin, bu süreçte ilk günden itibaren tüm kurum ve imkanlarıyla milletin yanında yer aldığı vurgulanan açıklamada, "Biz de Kalyon Holding olarak bu alanda üzerimize düşeni yapmak için kollarımızı sıvadık. Koronavirüs salgınının ülkemizde ortaya çıkması üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' çağrısıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Kalyon Holding olarak 6 milyon lira, İstanbul Valiliği koordinasyonunda başlatılan 'Vefa Kolileri Kampanyası' için de 7 milyon lira olmak üzere toplam 13 milyon lira bağışladık." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 1
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin , sayılı makarna un fabrikalarından bir taneside önce kendi reklamlarını öne koyarak şöyle demiş, bizde bu dayanışmaya 75.000 paket makarna ile katılıyor destek veriyoruz. kabataslak hesapladım makarna paket 500 gr fiyat fabrika çıkış 2 tl yani 150.000 tl 25.000 usd , neymiş 75.000 paket bunlar sadece venezuellaya ayda 1000 konteyner makarna gönderen ,sadece 1.5 konteyner mal ile katılıyor birde reklamını öne koyuyor , tv de reklamın dakıkası bile daha pahalı , koronavirüs reklamları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar