İsveç'ten getirilen baba ve üç çocuğundan iyi haber!

İsveç'in Malmö kentinde, koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken’in sesini kızı Leyla Gülüşken duyurmuştu.

İsveç'ten getirilen baba ve üç çocuğundan iyi haber!
İsveç'ten getirilen baba ve üç çocuğundan iyi haber!
GİRİŞ 10.05.2020 22:51 GÜNCELLEME 10.05.2020 22:51

Çektiği yardım videosunu sosyal medya hesabından yayınlayan Leyla Gülüşken’in sesini, Cumhurbaşkanı Erdoğan duymuş ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya talimat vererek baba ile çocuklarının Türkiye’ye getirilmelerini söylemişti.

ANKARA’DA TEDAVİ ALTINA ALINDILAR!

Bunun üzerine baba Emrullah Gülüşken ile çocukları Esma, Samira ve Mahmut Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla Türkiye'ye getirilmişlerek Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmışlardı.

İsveç başta olmak üzere Avrupa ve Türk kamuoyunda yankı bulan baba Emrullah Gülüşken ile 3 çocuğunun koronavirüsün yendiği öğrenilidi.

YİNE KIZI LEYLA GÜLÜŞKEN AÇIKLADI!

Babası ile 3 kardeşinin sesini duyurarak Türkiye’ye gelmelerini sağlayan Leyla Gülüşken,sosyal medya hesabından müjdeli haberi şöyle duyurdu

PAZARTESİ TABURCU OLACAKLAR!

“Öncelikle herkese hayırlı iftarlar. Babamın ve kardeşlerimin durumunu sürekli soruyorsunuz var olun, sağ olun. Kesinleşmeden bir şey paylaşmak istemedim, bu yüzden cevap veremediklerimiz olduysa affola. Babam geldikten sonra hemen yoğun bakıma alınmıştı. Bir aksilik olmaz ise yarın taburcu olacaklar.Bu süreçte onlarla çok güzel ilgilenildi, bir an olsun yalnız kalmadık. Devletimizin güçlü olduğunu bu süreçte yaşayarak tekrardan öğrendik.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler